Bukan Blog Kamu: Segmen : Jom Kongsi Entri

Friday, July 22

Segmen : Jom Kongsi Entri

bila blogwalking banyak plak blogger buat segmen ni..
saje membuang masa lapang ni nak buat jugaklah...

nak join SINI yee

so entry saya yang paling banyak orang view
buatan tangan saya sendiri memang banyakk..
tapi saya nak kongsi entry yang saya published
boleh dikatakan hari2 ade jer orang tengok entry tu..

nak buat 2 boleh takk?? hehe giler tamak...

lebih kurang 8++ orang dah view ini cerita...

tapi satu lagi entry ni bukan tulisan saya boleh??

sumber daripada email saya.. tak ingat saper yang hantar..
boleh gitu?? setakat ni dah 22++ orang view...

memang ramai orang suke bace gosip kann??




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

pergh..msuk paper tu....bersajak bagai..heeeee..

BERT said...

ntah saper curi tah gbr tu hehe

Ku Azhar said...

aiyookk!! hehehe

Dzarief Zuhdi said...

Masuk paper kowt.. Fopuler la camtu kan..hehe

Jiejah Gorjes said...

retis nih retis hehehe

btw dtg dr segmen yg sama :)

cik kiwi's said...

hahaha. dasyattt. camne boleh masuk tu?. hehe

syaz@rozelt said...

wahh..bnyk nye pageviews..hihi

BERT said...

ader org curi gbr tu.. sy mana tau nak bersajak2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...