Bukan Blog Kamu: RAWATAN BUANG TAHI LALAT TERMURAH DI PASARAN

Wednesday, March 4

RAWATAN BUANG TAHI LALAT TERMURAH DI PASARAN




Anda ada tak tahi lalat di muka atau badan yang tak cantik?
ada tahi lalat yang cantik menaikkan seri wajah kan hehe..
tapi kalau dah tak cantik biasanya tahi lalat hidup la
dan rasa rimas nak buang boleh la buang kalau mahu..

Klinik Dr Norman Batu Berendam Melaka ada menyediakan
rawatan buang tahi lalat.. ramai jugak yang tanya saya 
rawatan buang tahi lalat ni.. rugi pulak kalau saya tak share
kat blog yang di klinik ni ada service buang tahi lalat..

Yang paling penting!!! harga buang tahi lalat ni termurah di 
pasaran... tak caya sila la survey di tempat lain hehhee...
sebenarnya harganya tak tetap sebab bergantung kepada
saiz tahi lalat tu.. kalau kecik senang la nak buang..
yang susah sikit kalau besar dan tahi lalat  hidup yang
tersembul siap berbulu lagi hihii.. eh bukan buat lawak plak..

Di klinik tu Dr Norman cuma caj bermula dari serendah RM100
sehinggalah RM250 la anggaran harganya... harga boleh bincang
datang jumpa doktor boleh consult untuk buat rawatan,...
kalau nak datang boleh set temujanji yaa.. nak tanya apa2
pasal rawatan ke atau nak buat temujanji carik saya cepat2..
0168880684 Atiah sila sms atau whatsapp sahaja yaaa...
kalau call memang susah angkat sebab bizi buat kerja..

Sila war2kan kepada sesapa yang teringin nak buang tahi lalat
tu pada kengkawan ke sedara mara ke jiran tetangga ke..
kot2 la ada yang dah lama cari tempat nak buang kan.. 




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

Mila Hilas said...

sy!! tahi lalat kt sblh telinga..tahi lalat hidup..dlu kecik tp skrg ni makin besar plak..risau tkt nt ttp telinga lak..hehe...kecik sikit drp duit 5sen.. agak2 bape ye?

sharifah hanafiza said...

Kalau taik lalat biasa(bkn tahi lalat hidup) Boleh jugak ke? Dia tumbuh kecik kecik kat muka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...