Bukan Blog Kamu: TIPS LIPAT KAIN YANG BERLONGGOK DENGAN PANTAS DAN MUDAH

Monday, March 23

TIPS LIPAT KAIN YANG BERLONGGOK DENGAN PANTAS DAN MUDAH



sape ada masalah kain berlonggok serta agak malas
nak lipat haha.. mesti ramai kan?? bila dah banyak sangat
memang bercinta la nak lipat.. tapi tiap masalah boleh setel la..
senang je nak setel masalah kain tak berlipat ni.. ada caranya..


Tak sangka asalnya dari kotak.. kini dah ada yang
komersilkan dibuat daripada bahan plastik...
cantik dengan pelbagai warna yang menarik..

Bila ada benda ni nak lipat kain pun senang dan cepat..
anak2 dari 5 tahun pun boleh bantu kita lipat kain hehe
seronok 1 family boleh lipat kain yang berlonggok tu
dengan pantas siap boleh main lumba2 lagi...
kita yang ibu2 ni mesti teruja bila anak2 membantu..
kemasnya kain dilipat serupa itu kedai baju maaa....

Spesifikasi:
Bahan: Plastik
Warna: biru, kuning, hitam
Ketebalan: 0.2 cm
Dimensi item (dilipat): 59 cm x 23.7 cm

Ciri-ciri:
- Diperbuat daripada bahan tahan lama & fleksibel 
ultra, boleh digunakan semula untuk banyak kali

- Boleh melipat pakaian saiz XS-L

- Boleh melipat pakaian seperti kemeja, 
baju sejuk, tuala dan seluar

- Melipat pakaian untuk memudahkan penyimpanan

- Tanpa mengira jantina sesuai digunakan oleh 
lelaki, perempuan, orang tua dan kanak-kanak

- Seronok digunakan, terutama kanak-kanak

- Boleh dilipat untuk mudah disimpan



ada sedutan video lagi cara nak guna benda ni...
boleh la tengok.. gila punya mudah dan senang!!

sape nak benda ni? saya tengok harga pasaran dalam
RM30 - RM35 camtula.. belum campur postage lagi..
kalau ada sesapa yang teringin dan berminat nak
memiliki magic shirt folder ni wasap saya keh..
0168880684 boleh dapat harga RM25 je murah kan??

semoga masalah kain berlonggok anda dapat diatasi
dengan segera haha..zaman sekarang ni semua
benda nak dipantaskan.. cepat kerja selesai..
kain baju pun kemas.. nak cari pun senang...
ok selamat mencuba... sekiannnn...

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...