Bukan Blog Kamu: BUAT BISNES DROPSHIP LUMAYAN DI SINI

Tuesday, March 10

BUAT BISNES DROPSHIP LUMAYAN DI SINI



Salah satu bentuk perniagaan yang boleh dibuat ialah DROPSHIP
Bisnes tanpa produk sendiri dan modal yang tinggi untuk bermula...

pinjam gambar google sat konsep dropship

Kalau tengok gambar di atas tu boleh faham kan
cemana konsep dropship ni.. Dropship ni boleh 
bermula tanpa modal atau ada juga yang sedikit
bayaran pendaftaran dikenakan bagi sesetengah syarikat..

Biasanya dropship ni kene daftar dulu sebagai agen
dengan cara mengisi borang di laman web mereka 
atau melalui telefon mahupun menggunakan email..

Selesai mendaftar sama ada percuma atau berbayar,
anda boleh dah promosi menggunakan bahan promo
yang biasanya disediakan oleh pihak dropshipper
di dalam media sosial sama ada blog, facebook
twitter, instagram dan sebagainya milik anda...

Tapi AWAS!!! pilihlah dropshipper yang betul2
menjalankan perniagaan.. cek dulu syarikat, website,
profile atau apa2 info tentang dropshipper.. sebab
ada jugak kes penipuan.. banyak dah kes jadi camni..

buat dropship > dapat duit pelanggan > masukkan
duit pada dropshipper > dropshipper hilang tanpa
dikesan bersama duit diberi > barang tak dihantar

Nanti kita jugak yang busuk dan terpaksa ganti 
duit pelanggan yang kita ambil tu.. kan naya??

Dalam banyak-banyak syarikat dropshipper yang ada,
saya nak share salah satu syarikat yang paling best
menyediakan konsep bisnes dropship ni.. kenapa best?

Sebab syarikat ni menyediakan platform perniagaan
pelbagai jenis produk.. anda boleh pilih apa sahaja
produk kegemaran anda untuk dijual pada pelanggan..
Ada barang kecantikan, kesihatan, buku, elektronik,
pakaian, makanan, gajet, komputer, kanak-kanak,
perkhidmatan, percetakan, latihan, kenderaan, 
islamic, internet dan banyakkkkkk lagi... tak
lalu nak taip semua hehe.... best kan!! macam2 ada..

wah kat mana pulak tu kan...? anda boleh survey
dan kalau minat daftar terus sebagai dropship mereka..
di EDYMALL.COM ... klik link tu dan lihat sendiri..
Edymall.com ni menyediakan 3 jenis dropship..
anda boleh pilih sama ada nak jadi agen ekslusif 
mereka ataupun agen kawasan poskod mahupun
agen biasa mereka sahaja.. pilihan terserah anda..

apa bezanya pulak agen2 ni....??
Kalau agen biasa tu biasa jela.. daftar percuma
dan biasanya margin keuntungan lebih rendah 
berbanding dengan agen ekslusif dan agen kawasan..

1. Harga agen yg lebih murah, so untung lebih tinggi
2. Produk tertentu khusus untuk agen eksklusif sahaja
3. Bengkel dan seminar dengan diskaun
4. Keutamaan peluang bisnes
5. Peluang pasif income menjadi Rakan Niaga EdyMall

tengok contoh kat bawah ni
besarkan margin keuntungannya bila jadi agen ekslusif?

Memberi peluang untuk mendapat pasif income. Apabila anda 
menjadi agen kawasan poskod, anda secara automatik 
menjadi agen dropship eksklusif edymall dan boleh 
mempromosikan semua produk yang ada di EdyMall.

1. Anda akan mendapat komisyen apabila pelanggan 
kawasan poskod anda membeli secara direct di EdyMall.
2. Anda akan mendapat komisyen apabila agen dropship
 percuma kawasan poskod anda buat jualan
3. Hanya 1 agen kawasan sahaja untuk 1 poskod
4. Hanya produk 1 vendor sahaja untuk 1 agen kawasan
5. Secara automatik menjadi agen dropship eksklusif

Saya dah daftar.. anda pun patut daftar di Edymall..
dan boleh mulakan perniagaan anda secara sampingan..
pilih je apa produk yang hangat dan citarasa sendiri...
dan yang bestnya di Edymall ni mereka akan bimbing
kita, berkongsi ilmu perniagaan dan pelbagai tips
dan info untuk anda berjaya dalam bidang dropship..

ok tak perlu sembang lagi.. sila la terjah ke sana
dan daftar la sebagai dropship mereka jika berminat..







Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...