Bukan Blog Kamu: Jadual Penentuan Jantina

Monday, June 6

Jadual Penentuan Jantina



anda mengandung??? ingin tahu jantina anak anda??
atau anda sudah beranak pinak???
atau anda nak merancang anak ape nak keluar pasni??
saje nak mengetahui betul ker tak jadual nii??

sila la perhatikan jadual berikut untuk mengenal pasti jadual ini...
sama ada ia benar atau pun kebetulan ataupun palsu...
apa yang boleh saya katakan.. rata2 ibu mengandung
dan ibu yang dah beranak mengakui kebenaran jadual ini...

mengikut kata kawan saya..
jadual ini berasal dari Chinese Lunar Calendar..
jadi pade sesape yang sedang peknen atau nak peknen
ataupun dah tanak peknen saje nak cek...
boleh la menganalisa jadual ini...
sama ada betul atau pun sebaliknya....


aper pon Tuhan lebih mengetahui..
apa yang baik sume datang dariNya...


sila la tembak gambar ni menggunakan tetikus anda
untuk paparan yang lebih jelas terang dan selesa gile...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

Nurul Syuhada said...

ko da mandung ke?

TWEETY BERT said...

odw gek eh ahha

Meloreyta said...

ntahnyer..sexcaited betol..hehehe..ok,gud luck bert!

EZAN IDMA said...

huhu, bagus gak , tp semuanya dr tuhan kan. follow here

EZAN IDMA said...

huhu, bagus gak , tp semuanya dr tuhan kan. follow here

TWEETY BERT said...

insyallah.. sari 3 ni nak cek ni hehehee... nanti kalo kompom dalam blog ni jugak bleh sharing mering hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...