Bukan Blog Kamu: BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?

Friday, June 24

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?


memandangkan saya ni isteri boleh la join kan??
so pade saper nak join SINIIIII SINIIII SINIII


yang tak bessnye saya melapangkan masa saya berblogging
masa di opisssssss hehee.. (kantoi ni bosss aku bacer blog aku wehhh)
tetapi suami saya tetap tahu aktiviti sulit saya yang saya seorang
kaki blogger di alam maya ini sebab saya yang bagitau..


tetapi di saaat saya berada dengan suami maka secaraa otometik
aktiviti berblogging terpaksa dihentikan di atas ketiadaan
waktu yang lapang serta ketiadaan bekalan internet lagitu..
memandangkan kami ni PJJ maka tak berapa nak boleh
beronline di hujung minggu sebab saya cume jumpe suami
di hujung minggu sahaja....


aktiviti berblogging saya cume aktif di hari biasa waktu berkoje sahaja..
maka tiadalah jelingan manja dari suami mahupun anak
sebab saya belum pon beranak mahupun mengandung haha...


sang suami tidaklah membebel tapi memeri galakkan yang jitu
sebab apabila saya dah tunjuk hasil berblogging dalam bentuk RM
maka digalakkan lagi dalam dunia blog yang penuh pancaroba ini...


buat bro ben.. saya tau saya dah terkeluar tajuk kann??
haha.. tader jawapan untuk semua soalan yang diberi..


lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

21 2 ORANG KATA:

Alya Esprézzo said...

cakk !! selamat petang ibu ! cewaahh..ibu tau, hahaha happy blogging ! :)

TWEETY BERT said...

yah mekaceh datang hehe

Nadya O'Conner said...

dah like dah undian di atas..gud luck..:)
Nad promot anda di entry ini..>>Miss Nadya Promote Blog Part 3

TWEETY BERT said...

mekaseh ehhee.. baekkk

umie said...

nak tinggalkan jejak kat sini boleh..??
http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

saya followww

Lulu Caldina said...

Majulah Blog untuk keluarga dan negara..yeah...

TWEETY BERT said...

yeahh.. baikke2

missbby said...

haii, salam kenal..:)

TWEETY BERT said...

salam kenall juge

~iz~ said...

salam kenal...:)

selamat berblogging..

TWEETY BERT said...

salam kenal jugee

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

wah majoriti jawab blogging kat opis nih...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

Подтверждаю said...

as salam..
selamat petang ibu~
anak datang melawat ibu~

XD

WAH! ibu2 ber-online kat opis. pakcik kat mana2 pun, haha.dalam tandas, tada

>_<

mas saari said...

sama ngan Mas, masa berblog banyak dihabiskan di pejabat!

jom baca cerita Mas..
http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

* Zaleta * said...

meninggalkan jejak...hehehe...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

Azzah said...

boleh tuju lagu?..eh,tinggal jejak..:) http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

ariana's said...

Salam kenal singgah baca entri. dari segmen Ben:)

Puan Kutu said...

jawab jugak tu,takdelah kelaut sgt.kihkih

GaRy™ said...

gary follow cne yer~.. jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif~....

Fad said...

sy follow cni..:) salam perkenalan

Ameh Wahab said...

Sorry..keretapi lambat~!!
hehehehe..

http://ordinary-ameh.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...