Bukan Blog Kamu: January 2016

Friday, January 15

CARA MUDAH MERAWAT PARUT DAN JERAWAT




Vitamin hangat masa kini..
dah 3 tahun di pasaran..
menambun testimoni terbaik..
dan yang paling best..
di tepi2 highway banyak billboard
di pasang di sepanjang highway..



KEISTIMEWAAN : 
* Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas
* Boleh dimakan oleh ibu mengandung dan menyusu
* Boleh dimakan ketika haid atau dalam berpantang
* Boleh dimakan dengan ubatan lain tapi jarakkan (3-4jam)


*PANTANG!!*
- Kurangkan minuman berkaffein dan berkabonat
- Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
- Alahan dengan ikan talapia tak digalakkan makan





KANDUNGAN :
a) 1000mg Vitamin C (berry) :
- untuk merawat parut, jerawat, jeragat 

b) 2000mg Vitamin E (maquiberry) :
- untuk melembapkan kulit

c) 1000mg Kolagen (ikan talapia) :
- untuk melembutkan dan menggebukan

d) 2000mg Gluthaione :
- untuk mencerahkan kulit

e) 550mg Serbuk mutiara :
- untuk menggandakan proses cerahkan kulit





KELEBIHAN :
> 6550mg setiap tablet
> Berperisa berry (masam2 manis)
> Tiada gelatin & 100% halal
> Produk muslim dan kilang bertaraff GMP
> Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
> Sebotol 30 biji / 1biji sehari selepas makan



TESTIMONI






HARGA : 
1 - RM45 + RM5 sm / RM10ss
2 - RM90 + free postage
+ FREE GIFT

HOTLINE : 0168880684



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Thursday, January 14

RAWATAN PALING MURAH PUTIHKAN MUKA DAN BADAN




Vitamin hangat masa kini..
dah 3 tahun di pasaran..
menambun testimoni terbaik..
dan yang paling best..
di tepi2 highway banyak billboard
di pasang di sepanjang highway..



KEISTIMEWAAN : 
* Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas
* Boleh dimakan oleh ibu mengandung dan menyusu
* Boleh dimakan ketika haid atau dalam berpantang
* Boleh dimakan dengan ubatan lain tapi jarakkan (3-4jam)


*PANTANG!!*
- Kurangkan minuman berkaffein dan berkabonat
- Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
- Alahan dengan ikan talapia tak digalakkan makan





KANDUNGAN :
a) 1000mg Vitamin C (berry) :
- untuk merawat parut, jerawat, jeragat 

b) 2000mg Vitamin E (maquiberry) :
- untuk melembapkan kulit

c) 1000mg Kolagen (ikan talapia) :
- untuk melembutkan dan menggebukan

d) 2000mg Gluthaione :
- untuk mencerahkan kulit

e) 550mg Serbuk mutiara :
- untuk menggandakan proses cerahkan kulit





KELEBIHAN :
> 6550mg setiap tablet
> Berperisa berry (masam2 manis)
> Tiada gelatin & 100% halal
> Produk muslim dan kilang bertaraff GMP
> Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
> Sebotol 30 biji / 1biji sehari selepas makan



TESTIMONI






HARGA : 
1 - RM45 + RM5 sm / RM10ss
2 - RM90 + free postage
+ FREE GIFT

HOTLINE : 0168880684



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Wednesday, January 13

CARA MUDAH CERAHKAN SELURUH BADAN




Vitamin hangat masa kini..
dah 3 tahun di pasaran..
menambun testimoni terbaik..
dan yang paling best..
di tepi2 highway banyak billboard
di pasang di sepanjang highway..



KEISTIMEWAAN : 
* Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas
* Boleh dimakan oleh ibu mengandung dan menyusu
* Boleh dimakan ketika haid atau dalam berpantang
* Boleh dimakan dengan ubatan lain tapi jarakkan (3-4jam)


*PANTANG!!*
- Kurangkan minuman berkaffein dan berkabonat
- Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
- Alahan dengan ikan talapia tak digalakkan makan





KANDUNGAN :
a) 1000mg Vitamin C (berry) :
- untuk merawat parut, jerawat, jeragat 

b) 2000mg Vitamin E (maquiberry) :
- untuk melembapkan kulit

c) 1000mg Kolagen (ikan talapia) :
- untuk melembutkan dan menggebukan

d) 2000mg Gluthaione :
- untuk mencerahkan kulit

e) 550mg Serbuk mutiara :
- untuk menggandakan proses cerahkan kulit





KELEBIHAN :
> 6550mg setiap tablet
> Berperisa berry (masam2 manis)
> Tiada gelatin & 100% halal
> Produk muslim dan kilang bertaraff GMP
> Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
> Sebotol 30 biji / 1biji sehari selepas makan



TESTIMONI






HARGA : 
1 - RM45 + RM5 sm / RM10ss
2 - RM90 + free postage
+ FREE GIFT

HOTLINE : 0168880684



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Tuesday, January 12

Tahniah Encik Suami.. Semoga Sukses!!



tengok gambar ni.. main gugel je..
wah kenangan ni.. masa kami duk perak
lalu lalang je kat seri iskandar ni..
tak pernah plak nak nyinggah masuk..
bila dah pindah jauh kepingin plak
nak masuk dalam ni balik.. hiihii
jenguk2 je le... kenangan zaman remaja..


ok tahniah encik laki...
dapat tawaran masuk
belajar ke peringkat seterusnya..
kira lulus la intebiu aritu hihi..


dah lama ngidam nak sambung
ditangguh2kan.. akhirnya mintak jugak..
mungkin ni yang terbaik.. banyak
hikmahnya.. kita merancang je tu ini..
Tuhan tentukan.. maka ini peluang..
guna sehabis baik jangan sia2kan...
minimu selalu menyokongmuuu
lalalallalalla...
ada sebulan je lagi nak daftar..
dapat tau ni tadi dari sms...
mintak cek dalam web status
permohonan.. cik laki takde umah..
kita cek kan la dalam web...
berdebarnya macam sendiri pulak
nak sambung belajar... dan syukur.
alhamdulillah dapat jugak hehe..

jangan tanya bininya.. maleh haha..
kalau nyokong memang akan
bagi sokongan penohhhh!!!
tapi kalau suruh masuk kelas
internet marketing ke.. atau kelas2
usahawan ke ha tu memang rajin.
memang kepingin nak pegi..
insyallah baby dah besar skit
boleh la join.. nak mantoppkan
ilmu bisnes internet yang selalu
berubah2 ni kann hehe...




hek ele.. 2 kos je ke?
tapi cabarannya cemana
tak tau la acik cemana...
pepandai la belajar ye 
kasi pandai nak skor
ye lalink..

2 tahun jugak la nak ngadap
benda ni.. muge suksesss!





main2 gugel tadi jumpa pulak 
bangunan2 kat uitm perak ni..
alololo... ghinduuu plakkk...
banyak kenangan lakimini
13 tahun dulu kat sini nih...
tempat jatuh lagi dikenang
inikan pulak tempat bertemu kasih..
mengade.. tiss tisss tissss okbai





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...