Bukan Blog Kamu: ANDA MENCARI RAWATAN FACIAL REJUVENATION YANG TERBAIK??

Thursday, April 16

ANDA MENCARI RAWATAN FACIAL REJUVENATION YANG TERBAIK??




Bagi yang sudah biasa dengan term facial rejuvenation
maka mereka tidak ada masalah dalam pemahaman
rawatan tersebut kan? yang dah biasa buat takde masalah..
yang teringin nak buat pun takde masalah.. sediakan aje
modalnya hehe... rawatan ni biasanya melibatkan kos
4 angka.. anda ada duit? anda mampu mengubahnya..


Facial Rejuvenation ni ialah rawatan untuk meremajakan
kulit.. untuk mendapatkan kulit yang muda, kencang, halus,
gebu dan bebas kedutan pastinya memerlukan belanja yang
besar untuk merawatnya.. Sebab itu rawatan laser ialah salah 
satu teknologi rawatan yang boleh mengatasi masalah ini...
Segala masalah yang berkaitan dengan penuaan dapat 
dirawat dengan terapi laser.. harap dapat menjawab soalan
kepada yang bertanya kenapa rawatan ni agak mahal...

KELEBIHAN RAWATAN FACIAL REJUVENATION

1. MELAWAN BAKTERIA
Rawatan laser ini dapat menghapuskan dan mencegah 
bakteria jahat yang menyebabkan masalah kulit berjerawat.

2. MENGURANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
Penyebab utama jerawat ialah minyak berlebihan.. maka
rawatan laser ni mampu mengawal sebum di kulit,
menghalang minyak berlebihan dan mencegah 
kembalinya jerawat tumbuh di wajah anda...

3. TAK SAKIT
Rawatan ni tak sakit.. dan tidak menimbulkan
kemerahan pun pada kulit selepas mendapat rawatan..

4. MEREMAJAKAN KULIT
Bagi yang sudah berusia 35 tahun ke atas biasanya akan
mengalami masalah kedutan di wajah, maka rawatan ni
mampu meremajakan kulit anda semula seperti usia anda
belasan tahun! cantik tanpa sebarang cela di wajah...

5. CEPAT DAN TANGKAS
Tak dinafikan banyak produk2 di pasaran jauh lebih murah
kosnya untuk meremajakan dan mencantikkan kulit...
tetapi berapa set kah yang anda perlukan untuk merawatnya?
berapa modalkah anda perlu untuk belanjakannya?
berapa tempoh waktu anda perlukan untuk mendapatkan
hasilnya? bagi yang suka rawatan yang pantas, selamat
dan cepat berkesan.. rawatan laserlah mampu membuatkan 
anda tampil lebih cantik selepas mendapatkan rawatannya
hanya dengan 10-15 minit...!! tahan lama berbanding
menggunakan produk yang perlu dibeli setiap kali habis...

JENIS RAWATAN
1. CO2 LASER
2. CO2 LASER + PRP
3. PRP ONLY
4. DERMALIFT TREATMENT

Kat mana nak dapatkan rawatan ni? jika anda memang
mencari dan membuat survey tentang rawatan ni apa 
kata anda cuba di Klinik Dr Norman, klinik khas
untuk rawatan aesthetic and anti aging di Batu Berendam.. 
Dari feedback yang diterima, rawatan laser di sini jauh 
lebih murah di pasaran dan servicenya mantop...

Untuk pertanyaan lanjut mengenai rawatan atau bajet ke
anda boleh whatsapp pertanyaan anda kepada saya...
Atiah 0168880684.. jangan call ya.. wasap sahaja..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...