Bukan Blog Kamu: 2009

Thursday, December 31

Kini tinggal kenangan... tata 2009

Tamat juga tahun 2009.. taktaula bile masuk 2010 ni hati rasa berdebar2 jer.. dah takleh jadik budak2 lagi huhu.. aku suke umo 25 ke bwh jer hihi.. kat sini aku nak expose kan kenangan aku yg ckuppppppppp berharga seepanjang tahun 2009 ni.. yeahh. aku bergelar seorg cekgu..
~aku di kolam yg baru renovate~
~ esembli yg terakhir di skola~
~ari las di skola sebelum raya~
~lawatan ker pwtc wktu bukfer~

~ kenangan di SBPI Jempol waktu MTAQ peringkat negeri~

~skula aku yg dilanda H1N1~

~festaim g dewan makan jalan kaki~
~majlis perpisahan ustaz farouk, aku dok blakang jer ngan faizah men menatang tu~
~gotong royong lam bilik guru~

~kenangan aku buat pattaim bulan pose haha jual nasik goreng n koktel~
~ni yg tak leh bla ni.. meja aku yg warna warni hahahahaha... buku2 smua letak lam gobok jer atas meje hiasan n adiah budak2 jer... sonok dok di meje yg kaleful haha jgn jeles dong~
Ok tu jer utk arini kenangan sepanjang tahun.. aku byk lagi gamba n stori sepanjang tahun 2009 ni.. nanti nak hapdet la sket2.. smntara lom keje ni bleh la buang masa kat sini jap hehehe..ok bedah.. makcik permisi dulu.. btw, selamat tahun baru 2010.. ahlan wasahlan... semoga tahun yg mendatang ada peluang n perubahan yg terjadi lam idop aku... aminnnnnn...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Wednesday, December 30

Peringatan Utk Wanita!!!!!


Hai para wanita, air dalam botol plastik di dlm Kereta Anda, sangatlah berbahaya!!! !

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,terutama di Australia ...

Seorang teman yang ibunya didiagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini.Doktor berkata wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam Kereta. Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara.

Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan di dalam Kereta, dan kirimkan ke teman-teman wanita Anda Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca. Fikir2kan..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Monday, December 28

Kezen's Wik AKHIR hahaa @ Melaka

epi besdey tuyu kaklong.. umo sebaya ngan aku.. pangai pon giler2 ngan aku.. mmg kamceng sjak dulu huhu.. kitorg siap wat seprais lagi kat dia. aku suh nor bwk kaklong g tmpat lain.. aku ngan juai g tmpat lain.. alsan cari brg.. padahal aku g bli kek.. masa ni dah mlam.. kitorg tak bl;ek lagi.. singgah tesco melaka jap..lokasi kat kfc jer snang kan... kitorg oder dulu kfc amik baket punyer kan patu dgn kek ni skali... smpai jer kaklong.. trkjut dia ader kek ats meja haha trus kitorg nyanyi lagu.. kt ctu bsing.. so masa nyanyi2 tu takla org dgr sngt kan heheh..
~cekelet bluberi.. mabelesss!~

~ayam kfc yg dah tak sedap mcm dulu~




ok.. kita berakhir di kfc nampaknyer.. pas abih mkan.. dalam 8.30mlam camttu, kitorg pon bertolak balik ke n9..dalam kul sepuh baru smpai batu kikir.. so slamat la sudah perjalanan selama 2 aritu.. bulan 2 ni juai pon nak kawen.. pastu turn saper plak yerh huhu..

kitorg dah plan kezen's wik seken sizen plak.. shutingnyer sekitar 2011 mungkin.. haha sebab barangkali sumer dah bersuami n myb anak sorg kan :inlove:hahaha.. lokasi blum rancang lagi.. syaratnyer mesti dah bersuami n x kisah la ader anak atau tak.. cukup syarat, sumer amik cuti n kita bercuti lagi.... yeahhhhhhhhhhhh... :scream:x sabarnyerrrr hahaha...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Kezen's Wik Patseblas @ Melaka

aku nak repotttttttttttttttt... hahhaa itula yg aku jerit.. ada tragedi mengong sket masa aku naik beca ni.. aku ngan juai tumpang jer amik gamba... pastu kene caj la sengget.. x kisah la kan.. tapi masa nak trun tu aku terhegeh2 nak trun.. pakcik tu nak bla.. aku gurau2 ngan pakcik tu.. dia boleh layan kitorg cam anjeng jer eeee.. tah aper tah dia ckap.. tp mmg kasar la.. aku dgr tak dgr jer.. masa aku nak trun dari beca tu dia boleh kayuh plak beskal tuh.. nak tersungkur aku.. mmg siyot sket pakcik ni... aku saun balik.. kurg aja punya org tua.. hahaa ambik sebjik.. eee.. kalo la aku jatuh, mmg aku saman pakcik tuh.. aku nak buang dia keja hahaha... mngamuk2 aku dgn juai.. siap plan nak bkar jer beca2 kat mlka tuh hahaha giler kejam..

aku tak tau pesal.. org yg bwk beca ni mmg kurg aja la.. dala sblum tu.. kitorg usha2 jer beca2 tu.. ader la sorg mamat yg bwk bca ni saun kitorg..tnya nak naik beca ker? memula sngeh jer.. patu ckap nak.. dia bleh marah?????????????????? sengal bin songot... aku saun balik.. "kalo nak memarah baik tak payah, ckap elok2 takleh ker?" haaaa diammmm sumer... padan muka... jgn carik psal dgn aku.. aku ni mmg antubebel hahahahahahhahahha...

so kesimpulannyer.. mmg pembawak beca ni macam tuttttttttttttttt.. haaaa kang aku repot kang ko susa gak carik mkan... macam bagusss!!! aku ckup hangen btol kalo tak reti layang pelanggan... huhu very sensitf.. kalo nak cter bab layan melayan ni.. dah baper kali aku mrah n kensel beli kalo penjual x reti layan plnggan.. terutama melayu... tu psal bsnes tak maju.. aku lagi suke bli ngan cina.. lagi puas ati.. x kisah la mahal pon haha,. padan muke!!


~nk hilang tensen bli la cencaluk ni.. bapakk beshh~

ok jum balik gang.. sakit ati pon sakit ati gak.. jum balik hahahaa.. smpat lagi amik gmba depan menara taming sari.. tapi aku tak naik... ramai giler org.. x kose nak bato.. lenkali jerla.. lagipon aku dah penah naik dah..tu pasal tak eran.. rege sepoh hengget jer yerh..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Kezen's Wik Patten @ Melaka

orait.. ujan pon dah benti.. leh la kua.. tp xleh lelame.. sbb byk lagi tmpat nak g kan.. barula leh amik gmba kat lua huhu.. dah ptg tme ni.. kapal ni las aku pegi masa skolah dulu.. zman2 cgu wat lawatan kan.. haha.. dah lama sngt tak pegi.. ni yg dtg lagi ni... byk tol dah berubah..





ok gang... masa terhad sngat.. jum kita blaa.. awn pon dah gelap tu huhu... kiter smbung lagi pasni...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Kezen's Wik Patnain @ Melaka

haaaaaa dah masuk lam kapal dah.. oleh sbb ujan rintik2 lagi kan, so kitorg jln2 kt dlam dulu la.. yg lawaknyer.. bukan nak menikmati sejarah kt mlaka ni.. kitorg lebih nk bergmbar jer haha.. jom tgk.. mcm2 aksi mcm2 gaya.. masa ni tak rmai org.. n masa kitorg amik gmba sengal2 tu tada org pon huhu.. jom layannnnnnnnn...










ok dah tamattt hahhaa.. sengal kan.. ala ilek la.. pasni sorg2 akn abihkan zman bujang.. pasni sumer dah nak kawen dah kan... so time ni la kitorg nak bergonjeng2.. huhu kiter enjoyyyyy!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...