Bukan Blog Kamu: RAHSIA JANA DUIT MELALUI YOUTUBE

Sunday, April 12

RAHSIA JANA DUIT MELALUI YOUTUBE





Jangankan Facebook.. Instagram.. daripada Youtube pun
boleh buat duit.. memang ramai yang dah tau kan tapi
tak tau cemana nak buat sebab takde tunjuk ajar...


saya nak kongsikan satu panduan buat duit guna youtube..
dah lama saya cari panduan ni akhirnya ada yang sudi
dedahkan rahsia ni.. yeay.. apa lagi cepatlah grab!!!

Dalam eBook ini, sifu ni akan dedahkan semua teknik dan ilmunya 
dalam menjana pendapatan dari Youtube. Antaranya adalah…

1) 7 sebab YouTube marketing mempunyai 
potensi yang masih luas di Malaysia.

2) 6 Jenis video youtube yang akan ‘memukau’ penonton!

3) Teknik dan cara menentukan keyword pasti sukses

4) Format rahsia berkesan yang akan menjadikan video 
anda setanding Majalah 3 walaupun cuma dibuat di rumah!

5) Kaedah optimization untuk menonjolkan video anda – 
penonton tiada pilihan kecuali ‘terpaksa’ menonton video anda!

6) 5 teknik menarik trafik dan penonton ke video anda!

7) Teknik menjana pendapatan
‘melimpah ruah’ dari trafik Youtube anda.

8) 1 Pantang terbesar yang ramai YouTube marketer 
TER-buat! Jangan sampai tertipu!

9) Berpuluh-puluh tips praktikal dan
 membina dari pengalaman beliau!

5 SEBAB ANDA PERLU DAPATKAN 
RAHSIA DUIT YOUTUBE

1) Anda suka duit masuk ke akaun 
anda setiap bulan, setiap minggu.

2) Anda akan dapat mempelajari kaedah buat duit 
dari internet yang masih ‘fresh’ di Malaysia.

3) Peluang di Youtube LUAS TERBENTANG!

4) Anda sudah penat dan jelak dibelenggu
 masalah kewangan setiap bulan

5) Anda berhak mendapatkan kehidupan yang 
lebih selesa dari yang anda lalui sekarang.

6) Buat video, buat channel, set-up & 
biarkan. Tak susah mana pun!

Selaind daripada panduan di atas.. sifu ni jugak
ada berikan extra tips atau bonus la orang kata..

1) Panduan Mencari Produk Affiliate
eBook ini berkongsi cara mendaftar dan mendapatkan link
 affiliate produk untuk digunakan dalam video youtube kita. 
eBook sampingan wajib baca untuk Youtube Marketers di Malaysia!

2) 5 Tips Kejayaan Youtube Marketing
Beliau telah meringkaskan semua pengalaman menjana
 pendapatan dari Youtube kepada 5 tips utama yang
 sentiasa dipatuhi. Anda pun disarankan untuk mengetahui, 
dan mengamalkannya! cuba dan praktikkan!!

 anda boleh dapatkan semua panduan ni DISINI



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...