Bukan Blog Kamu: Syokknyeee kawen...

Tuesday, June 7

Syokknyeee kawen...







sebulan yang sudah telah menikah...
saat manis menjadi isteri amirul yang sah...
sudah jodoh akhirnya kami pasangan yang sah..
sambung bercinta dalam alam perkahwinan yang indah...


ewaaaaaaaaahhhhhhhhh...


nampak gayanya saya sudah bercuti esok sampai ahad ni...
tak jadi cuti senin depan.. lasmenet kensel suddah..
mekaseh pada bosss ku yg memahami anak buahnye nak kawen lagi
hehehe maka tadapat la nak on9 lagi uwuwuw...
tadapat jugela nak main belog kecintaan saya ini...


nape saya nak kawen lagii??
kalo ader yang tertinggal blehla melayari bahtera
di SINI untuk ambik tahu naper saya nak kawen lagi...



okeh.. jumpe lagi senin depan Insyallah...
moga selamat semuanya di majlis itu...


babai sumeee.. nak bercoti....
happy bloggingg... lalalala...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

Syazwan said...

semoga terus berkekalan sehingga akhir hayat!.
bestnya kawin!

farahin nasir said...

tahniahhh... semuga berbhgia hngga ke anak cucu...

selamat bergumbira dalam status puan plak yer.. :)

hisham said...

hehe... tahniah... sib nko dapat boss yang memahami pengantin baru... ahaks... bleh ar mengatai lelama... wakakaka

'CikMimiEy' said...

tak lambat kan nak wish congrate..hehe

camat pengantin baru , muge kekal bahagia ;)

Lulu caldina said...

wah tahniah...........
selamat pengantin baru..
semoga bahagia ke anak cucu...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

Taste Of Tapah said...

tahniah... selamat melayari alam rumahtangga yang penuh dengan kegembiraan...

TWEETY BERT said...

ehhee yeye mekaseh summmeee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...