Bukan Blog Kamu: Juara MAHARAJA LAWAK adalah............JOZAN!!

Wednesday, June 22

Juara MAHARAJA LAWAK adalah............JOZAN!!



nak join segmen anjuran Blog Pilihan Malaysia??
klik jer link di atas yeeee!!




kenapa saya kate jozan!!



pertama
saya suke sangat jozan ni dari raja lawak satu lagi..


kedua
saya suke bila diorang mengacarakan raja lawak setiap tahun..


ketiga
saya suke mereka berlakon bersama terutamanya dalam citer
CAPARELA.. OOYEAHH... JOZAN SHOW hmm ape lagi yer??


keempat
saya suke mereka sebab tiap2 minggu dalam ML mesti diorang berjaya
buat lawak yang pastinya saya akan ketawa sama ada ketawa
terbahak2 atau ketawa terkekekek-kekek mak iloi2...


kelima
saya suke mereka sebab mereka sentiasa bagi idea baru dalam berlawak..
tiada lawak ulangan sangat serta keajaiban johan sebagai kelebihan
dalam meniru suara selebriti yang sangat2 menjadi hihi....



minggu ke berapa paling bess??
saya paling suke masa minggu kesebelas dan kedoblas..
sebab mereka sangat kreatif dalam sketsa zamri rockers
nak tengok tv.. sketsa menggunakan prop...
minggu ke doblas sketsa era bersinar FM dan Ong Ong Bak..


sangattttttttttt lawakkkkkkkkkkkk hokeyy!!


selain daripada jozan.. sepah jugak lawak!!
lawak mereka bisa meruntun hati saya
kerna bisa menggelakkan hati saya dalam persembahan mereka
yang menghiburkan... taniah buat kalian...


semoga jozan menang ini minggu!!


sekiannn...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

wow..semoga jozan berjaya..heee

My Little Diary said...

i like jozan and sepah too
:D

azam said...

yeke???....menang jadi arang kalah jadi abu ke ni?? hehehe....
selamat berjaya utk diaorang

TWEETY BERT said...

diorg terbaek.. same dengan sepah kan..

Dianaa said...

Hoyeh hoyeh! Harap2 Jozan jadi juara ML nanti :D

Telaga Putih said...

dtg dr BPM.. jozan terbaik!! yeay!!!!!

TWEETY BERT said...

jozan mmg terbaekk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...