Bukan Blog Kamu: Teh tarik perasa BABI???

Friday, June 17

Teh tarik perasa BABI???


Suke-suke je cakap ader b*bi..
betul ker??


info ni saya dapat dalam email..
ala besela email ni kadang2 betul.. kadang2 tabetul...


pemfowed email itu bilang..

"this product contain emulisifier-e471 (lemak babi)..
siap ader logo halal lagi tu.. hati2 yer..."



pastikah anda kod itu kod lemak babi ??
ohh dulu saya pernah buat entry pasal
so anda2 semua bolehla semak yer...







kepada anda-anda diluar sana..
jika ader maklumat sebenar tentang ini boleh la dikongsi sesame..
makanan sekarang ni memang banyak guna kan haiwan tu pun kan..
orang kate kalo bubuh tu makanan itu akan jadi lebih sedapppppp!!


perghh.. harap2 saya tader la penah tertelan haiwan itu punya komponen..
jadi darah daging tu.. eeee.. nauzubillahiminzalik...



Add Image

Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

sYafIk-wAy said...

seb bek ada kebun teh sendirik , haha

TWEETY BERT said...

buat sendri jer lagi sedap

My Little Diary said...

ish3x....

bahaya..bahaya

TWEETY BERT said...

mmg bahaya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...