Bukan Blog Kamu: Tempah layout lagi

Friday, July 29

Tempah layout lagi


terjumpe lagi satu blog cantik sangat...
ader buat template, header ngan banner...
maka dengan raser malas saya pun tempah lagi layout tu..

so buat sementara pakai yang ni dulu lah...
murah je.. hanya 20 ringgit boleh dapat template yang cantik..
bayaran hanya topup sahaja.. sangat suke dan senang...

tak sabar nak dapat layout baru...
inspirasi nak bertukar bila join segmen jom kritik blog
dari cik beben kita ingat lagii?? ramai yang join kan??
so dengan rase terharunye saya pon nak BERTukarrrrr!!






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

azam said...

nak jugak.....xde pun url dia....
bagilah

azam said...

nak jugak.....xde pun url dia....
bagilah

Ku Azhar said...

waahh..t dh siap gtau ku k! :D

mizzkechique said...

wahh..mesti cantek nt!!

ariana's said...

Yang lama dulu pun akak nampak cantik je..:)

dwaty said...

tak reti la nak tukar2... teringin gak...

BERT said...

nanti saya siap dulu layoutnye kalo jadik nanti saya pomot2 itu blogger ehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...