Bukan Blog Kamu: Tercantik di dunia...kateko!

Tuesday, July 12

Tercantik di dunia...kateko!






teruje tengok gambar2 yang saya dapat dalam email tah bile tah dapatnye....
tajuk emel tu bertajuk THE MOST BEAUTIFUL IN THE WORLD...


cantik sangat kah?? lawa sangat kah?? lam dunia plak tu iktiraafnye..
moh cuci-cuci mate melihat keindahan yang diciptakan oleh......



Rumah tercantik di dunia yang terletak di Barcelona...
cantik sangat ker tu?? okla jugak.. cantik la agaknye kan...



Bandar tercantik di dunia kat Vancouver Canada...
cantik ker?? penuh dengan bangunan jer.. tanampak pon pokok2??



Budak lelaki tercomel di dunia dari Pakistan..Vihaan Chawla..
sesaper nak anak comel bolehla kawen dengan orang pakistan yer..
kuikuikuikui.



tadi lelaki.. ni budak pompan tercomel di dunia...eee comel kan??
dari Morocco bernama Fatima...



mata tercantik di dunia.. dari Afghanistan.. cam mata ular plak..
tapi kalo manusia memang unik la dan memang cantik...
kalah konteklennnnn wehh...



haa yang ni mesti ramai yang tau.. air terjun tercantik di dunia..
dekat US & Canada.. namenye air terjun Niagra...
memang cantik air terjun ni..kene pakai payung kalo tengok dekat2..
dah macam hujannn daaa...


jambatan tercantik di dunia kat Japan ni..
ader sesaper penah g jepun?? ader tak bende ni???
dasat betul pembinaan di jepon.. memang mereka maju!!



kuda tercantik di dunia.. sebbaek tak de tanduk..
kalo tak dah boleh panggil Unicorn dah hehehee..
bersih putih gebu mulus... kuda arabian...



tumbuhan tercantik di dunia..subhanallah...kagumnye!!
bentuknya macam buih air.. tapi ia sejenis tumbuhan...



CANTIK KAN???




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

azam said...

cantiknya.....terbaekk...

malaysia pun cantik jugak

Pn. Sheila said...

Subhanallah... semua yang Allah buat cantik...

saiazuan said...

suke yg flyover tu.. unicorn ek..hehe

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Diana @ bilakukatacinta said...

ai dear..

bilalah nak ade rumah gorjes cam tuh..baby comey cam gitu...jenjalan tempat besh mcm tu

~iz~ said...

air terjun tu memang cantik...baby pn comey2...:)

TWEETY BERT said...

@diana...hmm teringin juge kan ehhe

Siti Suriani said...

ya allah. cantik giler tumbuhan yg last tu! :)

http://misssabrinaa.blogspot.com

TWEETY BERT said...

mmg cantik... tapernah tgk pun kan

pyejal said...

suke tengok baby gurl named fatima from monaco tu..super comel..:)


klik untuk entri terkini:
pyejal weblog

CikMiMiey said...

wahh ..
cantek dan comel semuanye..
poestime nengok nih ! ~~

TWEETY BERT said...

MEMANG TERBAEKK... CANTIK2 KAN HEHE

siPenulis said...

Tak setuju dgn pic no.3 . Pepandai ja pegi nobat tercomel didunia.haha. boleh lah.. tpi kalau Fatima tuh oklah, super duper kawaiiie. Singgah sini tuan blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...