Bukan Blog Kamu: Lain dari biasa - UNIKNYE KAMU Bahagian 1

Friday, July 15

Lain dari biasa - UNIKNYE KAMU Bahagian 1


saya selaku budak gayat sekali lagi ingin mempertontonkan
secara episod kerana terlalu banyak nanti muak plak ehhe..


saya nak buat pendedahan bagi sesiapa yang suke
tengok keunikan lain dari yang lain untuk dijadikan
sumber inspirasi supaya kita berfikir lebih dengan otak kiri...
asyik perkara atau bende yang same je boleh bosan jugak kan..


cetengok gambarajah berikut untuk kita berfikir...
kenapa diorang buat macam tu???

sesuai untuk pelajar yang suke tido dalam kelas..
boleh pratikkan di dalam kelas jika anda rase dah tahan sangat!


satu motivasi untuk anda lebih ramping di bahagian pinggang
terutama jika anda ada masalah perot moncet serta boroi.. haha



dua dalam satu.. sinki dan jamban duduk..
lepas anda mengencing dan membiyak boleh lah anda cuci tangan ye..
gunakan lifeboy untuk keBERSIHan yang optimum haha



lampu mentol melekat dari semua arah...
untuk dijadikan perhiasan.. murah cantik tertarik menawan kan??
kawasan persekitaran pon menjadi lebih terang tanpa keraguan lagi..



untuk semua ulat buku seantero dunia.. lihatlah dunia.,.,lihatlah...
sesuai untuk membaca novel nora elena, enid blyton, kamus,
dan sewaktu dengannye maleh nak pikey dah hehehe...


amacam unik tak?? ke saya sorang jer yang gayat haha...
bersambung lagi di dalam sinetron LAIN DARI BIASA...
sekian harap maklong... daaaa... selamat berhujung minggu..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

hahaha..sgt praktikal....

TWEETY BERT said...

kan?

dwaty said...

mata tu nampak real jer... hehehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

haha yg gambar ats sekali kn,nina pnah try lam kelas dulu....dok lam dewan jauh kt belakang,pakai spek.. so xjelas sgt la.. lect tegur.. "tekun yg kt blkg tu.. bagus, camni la yg saya nak... " lepas abis kelas baru jaga, kawan dok sblah ckp.. hehe, sewel...

TWEETY BERT said...

ahhahaha.. nina mmg lawak.. pndai kntrol tido yerh haha

azam said...

unik dan pelik......mana nak cari?

ariana's said...

bijak juga pencipta benda2 ni ye..idea pelek tapi kreatif..macam2..:)

saiazuan said...

agak kreatif.. yg 1st tu mula2 igt edit, dah baca bru paham. huhu.. mentol tu pun kreatif :D

Kakzakie said...

Kalau dapat kakak pun nak juga. Toilet tu cantiklah...

~iz~ said...

menarikk..:)

BERT said...

memang terbaek kan kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...