Bukan Blog Kamu: BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Monday, July 25

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

pernah gak join sebelum ni...
harini nak join lagi..
kritiklah seikhlas hati.. nanti saya perasan lagi..
sebab ingat blog ni dah ok dalam hati ini..
supaya blog ini boleh maju lagi..
jangan syok sorang2 tulisan itu ini.. hihihihihi...

selamat mengomen yaaa.. pisyooo!!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

33 2 ORANG KATA:

oli-go said...

bert, nk kritik ni tapi jangan marah tau..muehehehehe..nape bert tak letak shout mix?

meh kritik blog oli plak..bert nak kritik kaw kaw pun tak pe...hehehehhehe

http://senahsenator.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BERT said...

ehhe tak marah.. ader la cik kak.. kat tepi tu.. certengok belah kanan anda hehehehe

ok kita terjah sane lalalala

azam said...

hehehe.....kira ok dah ni, dah lamakan....xpe nanti otai lah tu....yg penting happy.....perubahan dah byk, entry pun dah byk gak

:: Mrs.Eady :: said...

blog yg chantek! :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BERT said...

oh yeahh?? rasa macam ader yg kureng je..tak tau la ape.. tgh menanti untuk dikritik lagi hehe

mizzkechique said...

xde nk komen apa... dh ok dh..

ai suke masuk blog ni okeh!!!

cik Ida said...

semua okeeeeeeee!! tak tau nak kritik ape.. jangan marah :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

hajar said...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

aimie amalina said...

akak!
saya dtg nak kome..
hihihi
tapi x tawu nak komen ape,,sebb ase dh bes sangat!




http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BERT said...

aiseh.. mekaseh yer sume2.. hehe

Edy Ramanov said...

akak buat scrol box lagi ok. yang lain semua dah ok. yang penting merah mak ngah bloh akak. tenkiu.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor said...

hye2..klo akak pisah kn setip colom widget ag cun..kn sekrg widget akak bersambung..akak tgk tuto kt belog-cap-ayam..die ade wat tuto=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

BERT said...

yeahh ader gak yg kritik ehhe.. oh scroll box kan... bagus2.. akan dibuat nanti insyallah..

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...tulisan BUKAN BLOG KAMU tu kalaw tak cantum dengan body lagi cantik..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan?

amboi terenjat mata saya kak ! haha.merah betul.heeee.maybe akak minta kaler merah kot.tambah la corak kt background so effect kaler merah ni tak merenjatkan mata saya :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

nice je :)

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

bloglist tu buat satu je okey kot . banyak-banyak nanti berat . shoutbox tu . jangan le pakai cbox . lambat nak tulis2 maklumat .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

norhatizahmohamed said...

tak tahu nak kritik apa. nice je blog ni ;)
red is dazzling kan. hehe

maszull said...

slm...mama dtg sni nice blog kaler merah ...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck said...

semua ok. tp klu shout box tu tak pyh keluar masuk lg ok hehe

ninie_azriena said...

tukar cbox kepada shoutmix biasa lah :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

cbox ganti shoutmix..much better rasenye ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

BERT said...

alamak.. hehee sume kritik2 tak reti nak ubah.. sebab layout ni ditempah.. wuwuwuw...

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..dah lama xdtg blog bert..rindu plk..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Mrs. Farhan said...

Merah sangat la. Sakit mata. Kasi pudar sikit k. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Razis said...

sama macam kritikan di ats nie. dari segi warna jer. sakit matala bila tenung lama-lama. kalau boleh kurangkan brightnessnya yer.

lastly. semoga terus sukses dlm berblogging.

http://www.myrazis.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zieyzain said...

nice,..Like! ziey follow yah =)

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina datang sini. Terjah mariiii! Btw, blog awak dah lawa. Lina rasa tukar background lagi kot, merah menyala ;p

Come here to comment me back. SOS

Yumida said...

ablog archive harus letak plg atas kot senang nk view...

2 jer..follow u here..

petuapakar said...

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...