Bukan Blog Kamu: lelaki jadi wanita, cantik jugak mereka ni.. siri 2

Friday, July 22

lelaki jadi wanita, cantik jugak mereka ni.. siri 2



sambung lagi siri 2.. ceh.. yang ni pon nak bersiri jugak..
saya memang suke tengok sinetron..
bila nak blogging pon nak bersinetron2 jugak plak...


" hi gurlzzz.. saya miswel tahun 1998 tau..
tapi sekarang dah pencen dah.. sory to say la kan"


"ni gambar masa i amik gambar untuk buat lesen mandu..
amacam garang tak i?? i tak garang la.. i ni manje sangat
dan comel macam nora danish yuuu"


" i tunggu my bf pikap ni nak g ladies night..
tema malam ni kuning la.. so cantik tak berkuning macam ni?"

" hi sile undi LIKE saya di pesbuk untuk
wajah paling comel dan kiyut gile"



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

nak gelak cm xbaik aje...hmmmmm....teheeee

BERT said...

senyum paksa jela hehe

BeloG MTT said...

Adehhhh~ Kemain lagi... =.='

BERT said...

HIKHIKHIK

n!da said...

hmm kiyut miyut dan taff2 sumenye. heheeh

azam said...

cantik ka??...aduih....kalau tgk makan pun xlalu...hehehe

mr.kylephytrie said...

den ngah mkn ni....adehh...hilang 20% selera mkn ni...adoiiyaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...