Bukan Blog Kamu: perangai agak lucu tapi betol ape

Tuesday, July 26

perangai agak lucu tapi betol ape


Nak cite dengan anda serta anda la kan gelagat sesetengah orang nie

kadangkala nak kata lucu tapi kengkadang ada lak kebenarannya... ..



Ada orang pompuan punya le berlambak kain tudung macam2 warna

yang di belinya complete semua warna tapi kengkadang yang satu warna

tu le yang dia suka pakaii kan???... ..


Ada lelaki yang suka membeli baju jersi kelab bolasepak kesayangannya

berbagai jenama kelab dia ada tapi yang herannye dia tak pandai

pun main bola.sepak...haha ni malu jer tauu…


Ada orang kaya beli beras berkampit kampit kat rumah tapi

dia masih makan steak meteak, roti, pizza dan segala western bagai..

beras/nasi untuk tetamu je katanya...tak semua kot tapi ader kan?


Ada orang memang berminat membeli motosikal atau kereta baru

macam2 jenama tapi yang skuter/mini minor buruk tu jugak le

yang diorang bawak ke hulur kehilir… senang kann??


Ada orang yang suka beli drill dan perkakas mengecat rumah

kononya nak tebuk wiring sana wiring sini cat sana cat sini tapi

yang herannye si tukang letrik dan tukang cat jugak le yang di upahnya…

(hmmm kalo dah malas takleh katta apppa la kannn?? hehee)


Banyak lagi sebenarnye kan.. tapi ni diantaranye laa…

Kalo semalam citer pasal segelintir perangai kurenggg sket

Untuk sesetengah orang…biasalah.. manusia tade yang sempornaa….



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

mizzkechique said...

MK lak, beli kasut 2 3 psang setiap bulan, tp bila kuar slipar jepun gak pakai.. sadis!!!

BERT said...

ahah.. biasala pompan.. samerla kiter..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...