Bukan Blog Kamu: Drama Annisa - tamat cam tu je?

Friday, July 22

Drama Annisa - tamat cam tu je?


abih jugak drama malam annisa ni semalam malam tadi..hihi
ohh kisahnye 4 kawan baik dari sekolah
tapi 2 orang dari gang itu telah khianat kawan baik sendiri...
sungguh tragik sekali bila tamak dah kuasai diri..abih semuanya..


khas buat saper yang layan cerita ni..
bila dah abih cerita tu saper yang salah sebenarnya..
anna (fiza elite) salah ker yang rampas pakwe balkis (rozita che wan)
atau balkis yang salah sebab rampas suami (zamarul hisham) anna?
farid & balkis kapel sejak sekolah sampai Unibesti..
pastu farid plak kawen dengan anna kawan baik si balkis ni..
sebab anna minat dengan farid...oohhh kisahnyeee!


tapi sayang sekali.. takde plak tunjuk scene cemana anna tu boleh
kawen dengan farid (zamarul hisham)...padahal sebelum tu
farid dah kapel dengan balkis.. alih2 kawen dengan anna plak..
ke saya yang tertinggal episod sinetron nih ?? ee....tak paham plak..


sedih plak semalam bila anna dapat tau suaminye kawen 2
dengan kawan baik dia sendiri plak tu...part yang sedih sket
masa anna marah kat haikal (anak rozita & zamarul) ohh..
takleh tengokla kalo budak kecik kene balunn..sedih woo..
emosi plak tengok cerita tu hehee...


akhirnya tamat juga.. farid dan balkis meninggal dunia
akibat eksiden..anna plak akhirnya mengandung jugak
setelah sekian lame tak dapat anak...
tapi sayangnye suami plak dah tak ade... nasib baik
ader sorang lagi teman baik si sarah (aida aris)..
sorang lagi kawan baiknya nama shila (farah dhiya) plak dah gila
sebab dah bunuh orang lalu trauma seumur hidop
bila kene tangkap masuk dalam lokap....


orang tamak memang selalu rugi kan...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

azam said...

macam xbest je cite nih....xpernah tgk....hehehe.....

BERT said...

tak bes sebab tak tengok kot.. sy tertengok lallu terkata best haha

iedaurora said...

best jugak cite nie, tgk pun x boring...

BERT said...

sentiasa nak tau cemana episod akan datang kan..

mizzkechique said...

farid salah sbb msh menggatal even dh ada balkis (ms bercinta) n ada anna (ms dh kawen)..

anna salah sebab caras boipren org..

balkis salah sbb dah tau org tu dah kawen, patotnya doakan kebahagiaan diorg je la..


erkk, semua salah la termasuk sara sbb xbgtau awal2.. hahaha

BERT said...

ahhahahahaha aah la kan semuanya slahhh.. ye takye jugak ye... bagus2

SoLy SoLicious said...

alaa...xsempat nak tgk..sebab x bape minat..heeee

BERT said...

tak mimat tape.. hehe.. yg minat mesti nak tau cite ni smpai abeh hehe

BeloG MTT said...

MTT follow dari 1st episod tapi agak frust dengan endingnya... Tu la cite melayu kan.. =.='

BERT said...

aah mmg frust eee

n!da said...

bukan ke aida aris (sarah) tu pon nak mati jgk. cancer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...