Bukan Blog Kamu: Kecewa dengan Facebook.. blah la lu..

Tuesday, July 5

Kecewa dengan Facebook.. blah la lu..


sebab saya takleh bukak pesbuk dan mempingkan entry
saya dalam pesbuk.. mengikut statistik dalam blog ini..
reffering site yang kedua ribu riban datangnye dari pesbuk..
hasil dari kaedah share mengeshare dan ping mengeping..
yang pertama semestinya datang dari google..
terbaeikkklaaahh gugell.. ailapyu gegel-gegel...


akibat pesbuk sudah di belokk kat opis ini..
maka penurunun traffik secara mendadak telah berlaku..
tak boleh dah nak share kat pesbukkkk wuwuwuw..
saya bukan blogger pemes emess..
dapat sehari pageviews 600-700 sehari pun okla..
tu kalo statistik dalam blog ni.. kalo nuffnang lain plak kan..
kalo banyak apdet entry sehari maka banyak la visitor datang..
oleh sebab pesbuk udah kene blok.. maka hanya separuh PV sehari...


gigih cari jalan tikos untuk berpesbuking.. tapi masih gagal..
buhsan gilak tadak pesbuk,... tapat gosip2 lagi hihihihi...
tappe.. akan diketiyorkan lagi menggodek jalan tikos..
pambil toksah cakap la.. sejak kawen lebohhh..babai camtu je...


samsung galaxy tab.. waduh.. raser nak sambar satu..
tengok member pakai teruje nak pkai..leh on9 tiap waktu huhu...
saya memang peminat samsung.. masih pakai lagi empon bimbit samsung..
terasa ingin bertukaaaaaarrrrr....cik abggg.. nak camcungggg satuuu!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

saiazuan said...

huyo, 600-700 visit sehari :D

TWEETY BERT said...

sekang dah sikit...

Taste Of Tapah said...

huyooo apa tips sampai 600-700 sehari

TWEETY BERT said...

gune kan pesbuk.. bagusss... skang tgh kuciwa wuwuw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...