Bukan Blog Kamu: Tips menangkap gambar dengan betul

Wednesday, July 20

Tips menangkap gambar dengan betul




disini saya nak kasik satu rahsia yang kini bukan rahsia lagi
teknik mengamik gambar dengan betul bukan janji tapi pasti..


khas buat potogape2.. atau blogger2 yang wajib amik gambar
jika kemana2... mungkin tips ini berguna untuk anda dikala
susah dan senang tak siapa pun tahu kannn???


tips kali ini bukan berbentuk ayat-ayat cinta.. ataupun
kata-kata pujangga bermadah helah bubu hela bagai...
cume beberapa paparan jelas untuk lebih tampak dan terkesan di hati.
kalo tips berbentuk ayat-ayat mungkin tak paham atau tanak paham..
dan semestinya bosan kan??? baik tengok je gambar je... layannn...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v








antara teknik2 di atas tu kan...
saya paling suke sekali yang akhir tu..
bikin saya ketawa sinis sambil berkata dalam hati ini..


"wollamaakkk...ni teknik sekodeng nihhh haha"


sebab jika anda ambik kamera dan buat macam makcik tu..
anda akan nampak objek jadi lebih dekat.. ala2 teropong la...
tak caya cube ambik kamera dan buat sendiri..
apa akan nampak?? objek yang jauh akan jadi dekat wehhh!!
khas buat kaki sekodeng.. sila buat jangan segan2... haha..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

azam said...

teknik yang last tu kira palin pro.....hehehehe

dah pernah tgk gmbr tu tapi kat mana lupa pulak...hehehe
xpandai sgt²...ish²

BERT said...

hehee biasala ni banyak kat internet hehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

hahahaha perlu ke amik gambar camtu? adehhh

BERT said...

lucu kan ahha

miezah said...

ape daa..
yg akhr tuu memg skodeng habis ..

BERT said...

ehhee tah nak skodeng ape tah

ariana's said...

Rupanya para photographer ni semua nya sangat fokus dlm keje mereka..sampai tak sedar mcm2 aksinya..hehe yg bwh sekali tu, anak dia lupa nak ajar cara yg betul tu..heheh..

~iz~ said...

hahaa..macam2 stail...

dwaty said...

pic no 4 tu apsal??? macam tahan kentut jer.... hahahahaha

SoLy SoLicious said...

perghhh...mntap abis....hhhahha..terkangkang, meniarap..semua ade...style2

BERT said...

hihi.. sile tiru ye

Taufan Bin Ribut said...

ni amik gambar ke stunt ni????


Entri Terkini : Asal lah cakap jepang lak ni????
Entri terdahulu :Tentang aku si blogger picisan

Watch my video songs ^_^

BERT said...

ntahla.. gaya jer lebih kot hee

Niena Pengembara Ilahi said...

ehhh yg bawah tu cam terbalik kn

AesyaZealous said...

hahaha semua gaya pun klaka..yg last xleh blah

BERT said...

memang tak boleh blah haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...