Bukan Blog Kamu: Keeper Singa jadi pelakon la jangan jadi keeper!!!

Friday, July 29

Keeper Singa jadi pelakon la jangan jadi keeper!!!


tensen tengok bola malam tadik..

kalo tengok wall kat pesbuk sume heboh cite bola sane sini..

luah tak puas hati bagi kesedihan dan kemarahan meluap2 bagai...


semakkkkkk aku nengoknye pangai2 pemain singapo neh...

asyik2 sakit.. asyik2 jatuh lagi2 si keeper tu nampak sungguh ngado2 eh..

siap kene lepok lagi ngan sapi sali tuh ahhaa gelak sat nengoknye..

geram sangat la tu yer bang sapi sali...hihih...

kite tengok pon geram apetah lagi pemain2 kita lagi la geram kan?


nak lengah2 masa plak... bajet menang cara tipu bakpe..

kalo hebat gol la bola banyak2 sket kasik 5-1 lagik ker...

barula jantan gitu yer tak.. ewahh emo plak aku..

maleh nak cakap panjang2 lagi sebab bukan saya tau main pon hoho..

tau bebel2 je la boleh takkk....


ape pon saya bangga dengan pemain2 malaysia tuh..

bersemangat waja walopun tak semua....terbaek dari khairul fahmi..

napela khairul fahmi tu tak main masa kat singapow arituh..

kompom tak sampai 5 gol kene sumbat kannnnn??


ape pon sudah suratan takdir.. terima la kita telah MENANGgung

kekalahan meskipun satu same kalah aggregate 6 - 4 kan..

jangan emo2 lagi.. pasni ader lagi game kan support our team lagi yek...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

azam said...

tak apalah....takde rezeki tu, lagipun mereka dah cuba sebaik mungkin, mungkin nasib tidak menyebelahi....

LAKONAN s'pore....terbaekk.....
MELUAT

BERT said...

memang meluatt

syaz@rozelt said...

x tengok bola semalam..tp baru je dengar kwn sorg nie cerita yg pmain singaPORK asyik 'buat2' saket je..penah jugak tgk game macam tu..saket hati je..org beli tket nak tengok match bukan nak tengok diorg blaKON..huhu..emo plak..hehe

leyzajamil said...

sy lak tengok bola sambil mulut bercerita, mata tak fokus tau2 dah game over!..tapi terdetik jugak apsal la player singapork ni asyik2 jatuh aje?? al kisahnyaaa..hihi

BERT said...

kalo jantan main betol2 la.. raser nak pegi marah dengan bengis jer kat keeper tuh.. kasik dia kencing ketakutan haha

mizzkechique said...

plng menyampah dgn qiu li..bdn besar tp asek jatuh pstu bergolek.. dh tu elok je bgn snmbng main.. vengong.. yg keeper lak tetibe megren..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...