Bukan Blog Kamu: Katil mana pilihan hati untuk tidur?

Monday, July 25

Katil mana pilihan hati untuk tidur?


wallamak.. sanggeh la... maner nak dapat katil2 camnii..
saya penggemar benda2 unik sangat teruja dengan ini semua!!!


(apela pagi2 isnin yang semangat giler keje cite pasal katil)


ngantuk ni.. biasalah kan isnin.. kurenggg sket la semangat kerja..
khas buat peminat katil seantero dunia...saksikannlaaaaa....


katil 2 tingkat berbentuk ala2 bumi gitu..
eeee selesa ker tido camtu?? tak sakit pinggang ker??


ape punye katil la camni...isshh tak minat langsung!!
jadi alat mainan budak2 boleh lah..
ker say ayang tak berjiwa seni ni haha??



wollaaa besss2.. boleh berbuai2 sambil tido..
macam baby sudaahh!!


tak semenggah jer katil camni..
dah rupe sarang burung jer haaa...
soriii tak minat la plakkkk!!


katil untuk beristirehat jer kot...




saya paling suke yang ini!!!
kompom nyamuk aedes takleh join sekaki...


dah macam sarung kereta jee..
tapi memang smartlah kan...


dah macam tema blog bukan blog kamu je....
sekian laporan katil2 dari saya yang mengantuk gile...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

azam said...

katil 4 tergantung tu.....cantik tuh....mana boleh beli ye???

nak²

mizzkechique said...

yg mcm sarang burung tu mcm best je.. hahaha

BERT said...

bila tengok katil2 ni lagi raser nak tido.. huarghhh

aTy _faRed~ said...

ngah ngantuk ni sebab tak cukup tido..tengok katil2 tu semua rase macam makin ngantuk jer.. huhu... suker katil gantung macam buai baby tu..:)

BERT said...

saya pon.. mesti tido tak bangun2 sebab terbuai2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...