Bukan Blog Kamu: isnin oh isnin.. saya mahu jumaat oh jumaat

Monday, July 25

isnin oh isnin.. saya mahu jumaat oh jumaat

mood kureng sket nak blogging..
keje pun tak banyak harini...
termenung je.. letih pun ader.. bosan toksah cakap la...
mungking sebab puasa kot.. lesu betul harini...


hmm ape nak makan malam ni....
nak masak ape ye... oh itu pun nak pening...
kan bess kalo ade abey lagi hari2 pun tappe..
dah tadde hilang mud semangat nak hidop.. ayyayya..
ohh abbey jauhnye kammu... oh ye baru ingat...
nak karang suratventikeje la... tapi tademut.. nak zzzz.....


fenin oh fenin...selamat petang isnin yang membosankan...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

hehhe..isnin hari paling menghantui... selamat hari isnin ^_____^

azam said...

asyik nak cuti je nih...camne?? hehehe.....

BERT said...

samat ari senin cik soly...

azam.. bukan nak cuti,, tapi letih bercuti ehhehhe

Finaz Jaafar said...

monday blues ini dihidapi oleh semua org~ hahaha

mizzkechique said...

amboi..isnin xhbs lg dh mintak jumaat lak..hehe

BERT said...

kalo isnin jer mesti macam toye.. kalo jumaat tu mesti beriyeriye hihi

Lizzie Yasmin said...

monday bluess, monday should full of energy coz dia adalah hari pertama dalam minggu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...