Bukan Blog Kamu: Sambutan Ulangtahun Get Gorgeous - Babak Tiga

Wednesday, July 20

Sambutan Ulangtahun Get Gorgeous - Babak Tiga



episod satu dan dua pun sudah... masuk babak 3 plak dah..

lepas upacara cakap2 oleh tokey2 gojes kite..
ader slot pelancaran website terbaru yang lebih canggeh gitu...
tak caya boleh layari disini >> http://www.getgorgeous.com.my


leka tengok montaj.. tader gambar ye.. ehhee..
selesai montaj itu ader plak main potong2 kek secara berjemaah..
wahh tak sempat saya nak menjamah ahhaa.. opsss..lebih plak..


dan tibalah acara yang ditunggu.. FASHION SHOWWWWWWW!!
aksi dari model2 jelita yang di upah khas untuk mempertontonkan
pakaian koleksi dari butik get gorgeous ni...cerlihat cerlihat..







santek kan??? gojesss sungguh kannn??
rugi saper tak tengok mereka-mereka ini depan2..
fuhh kesat air liyur saya tengok baju2 ni wooo...


nak tengok lagi koleksi2 tu... cerlayan sini..



barisan tokey yang gojesss... model2 yang gojesss
serta tak lupe juga pemekap2 yang gojesss...
hasil nukilan dan coretan oleh sue hashim beauty touch


sambung lagi di lain ketika....





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

Niena Pengembara Ilahi said...

meriahnya pakaian, leh wat raya tu

BERT said...

aah sis.. ni memang koleksi raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...