Bukan Blog Kamu: RAMADHAN? alaaaaaa tak suke tak suke

Thursday, July 28

RAMADHAN? alaaaaaa tak suke tak suke


sorak hati setan kesedihan tiap kali bulan ramadhan tiba...
mereka diikat di sane.. tak boleh hasut kita sume
buat jahat atau buat dose lagi....

selamat datang ramadhan al mubarak..
moga kita same2 dapat beribadah sebaiknya dalam bulan ni..
ramai orang dah meninggal sebelum datangnye ramadhan 2011 ni..
hmm bila fikir mati.. hati jadi takot...
dah terampun ke dosa2 selama ni.. dosa dengan Tuhan kita boleh mohon..
dosa dengan manusiaaa?? manusia jugak yang kene ampunkan..

mohon ampun pada sesiapa yang mengenali saya..
terkasar bahasa.. terngompat kate.. tercacimaki...
segala jenis tersengaja atau memang sengaja
harap diampunkan.. kadang2 kita tak perasan kita dah buat salah kan?
kadang2 memang tau kita buat salah tapi ego tanak mintak ampun...

okeh selamat berpuasa muslimin muslimat seantero dunia..
moga ramadhan kali ini lebih diberkati dan digunakan sebaiknya...
Insyallah... aminnnnnnn....




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa..

p/s: amy singgah sini dari blog sinar raudah , salam kenal dan follow blog kamu , jemput ke sinar raudah ye. happy blogging..

BERT said...

ye mekaseh.. salam puasa.. terjah sane segera

mizzkechique said...

SELAMAT BERPUASA... =)

BERT said...

samat bepose cik tina..

AMMAR YASIR said...

YahOOOO!!! Takde dah Red Devil..huhuhhuhu

BERT said...

YER BELIAU MEMANG JAHAT

Norhisham Nordin said...

selamat berpuasa..!!!

BERT said...

samat bepose juge

Faiz Jerr said...

selamt berfastinglah yerr...

BERT said...

ye selamat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...