Bukan Blog Kamu: Sengit!! kecewa chong wei kecundang!!

Monday, August 15

Sengit!! kecewa chong wei kecundang!!

pinjam dari pacik gugel.. tapi ni bukan game semalam



semalam lepas berbuka dengan suami, kakak ipar suami dan
mak mertua suami di negeri sembilan satu perlawanan
antara dato LCW sekali lagi dengan Lin Dan dalam
kejohanan badminton dunia di arena tertutup wembley speaking london..


atas minat dan kesukaan yang mendalam cik asven nak
tengok dulu perlawanan ni sebelum kami gerak pulang
maka kami pun menonton sehingga habis perlawanan...


game pertama DLCW menang 22-20.. sangat sengit!!
game kedua kalah plak 14-21.. banyak betul salahnye
datang dari DLCW tu sendiri..ader sket kecewa disitu...


dan game ketiga sehingga semput dibuatnye!!
dari mata 17 sama sampailah ke 22 same....
tengok pun tutup mata sebelah dek berdebar2nye..
memang sengit giler....!!
akhirnya lindan jua yang berjaya membawa 2 mata
dan menjadi juara dunia lagi kali keempat..
meskipun kalah akibat tersangkut di jaring..
tapi corak permainan mereka..!! memang wow!!
saper tengok mesti tau...


setelah kecundang dan kami kecewa..
lalu kami pun berangkat pulang dan singgah di putrajaya
kerana sudah lewat malam... pagi tadi lepas bersahur..
jam lima pagi kami pun bergerak pulang ke rumah masing2...
lalu sehingga waktu ini.. kelesuan telah melanda...zzzzz...








Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

azam said...

xde nasib...leading je lebih.....hehehe

apa boleh buat, SUPER DAN tetap jadi badi utk DLCW

nurul asyikin(kak chik) said...

xde rezeki,,,iishhh tngok,,tp xpe,,usaha lg,,anda terbaik,,malysia boleh

SoLy SoLicious said...

Kalah bermaruah.........^_________^ tahnia LCW

mizzkechique said...

apa pun, tahniah datuk.. kalah bermaruah..hehe

BERT said...

@azam

memang terer gile la lindan tu kan

BERT said...

@nurul asyikin(kak chik)

mintak2 DLCW tak bersara awal..

BERT said...

@SoLy SoLicious

aah betol tu..

BERT said...

@mizzkechique

sipi2 lagi nak menang dah ehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...