Bukan Blog Kamu: Entry Gayat #2 : Berbuka puasa dengan Yana Samsudin

Tuesday, August 23

Entry Gayat #2 : Berbuka puasa dengan Yana Samsudin



pernah satu ketika saya buat entry gayat yang bertajuk
tiba-tiba bebaru ni saya berbuka puasa sesame tidak semeja
dengan beliau plak.. hhihihi ape kesahnye nih..




bertempat di De' Lanai Lakeview Cafe presint 10 putrajaya
pada sabtu lepas bersamaan 20 ogos 2011...
memandangkan saya ada 'orang dalam'
beliau mengajak kami berdua berbuka puasa pada sabtu itu
dengan harga diskaun 16.90 sahaja sebuffet!!!
saper tanak makan sedap dengan harga sebegitu rupa kan...

tambahan pula sabtu tu jugalah sorang retis comel ni juga datang..
bagitahu 'orang dalam' itu pada saya hihi..
camtulah kisahnye cemana tetibe terjoin sekali disini...



round pertama.. saya tak berapa sihat dan tak lalu makan..
cume amik mee goreng sahaja.. sedappppppppp!!
cik asven dah tentu amik nasik dan lauk pauk yang tersedia...
serta kuih muih sebagai menu tambahan untuk membuntingkan perot..
tak lupe juga pengat pisang yang manis dan lazatttttt!!
yang pepel tu bukan air ye.. tapi lilin.. nanti malam sat g gelap la..
macam candle light dinner sudah hehe...


setibanya saya disini dalam jam 7.10 petang..
dan mencari parking di kawasan itu.. kelihatan kelibat si comel yana
ni pun baru sampai jugak.. saya dok usha2 beliau dari dalam kereta..
tinggi cantik kurus comel.. gayat jap tengok beliau ni dari depan hehe...

gambar tersebut disnap pleh 'orang dalam' itu sewaktu
yana ni tengah cedok makan kawasan makanan itu..
saya nak pegi amiik?? maluuuuuuuuuuuuu.. hihi..



saya pun amik gambar curi yana sedang amik makanan
dan cik asven saya turut juga memposingkan diri
sebelum berbuka pose bersama2..
sememangnya meja yang ditempah dekat dengan makanan..
supaya kami senang nak amik makanan2 itu dengan mudah..


selesai berbuka puasa dalam jam 8 malam gitu..
kami pun sudah kekenyangan dan keboncitan
kerna telah memakan hanya 2 kali raun je..
tak boleh lupe ayam madu masak merah.. memang mabelesss..
makanan banyak juga habis.. sampai ader yang tak cukup!!

sewaktu kami nak berangkat pulang..
yana ini juga sudah selesai makan lalu disapa oleh asven saya..
" yana.. budak ni nak amik gambar same"
sapa si asven pada beliau dengan ramahnye..

"alaaa boleh2 meh sini... eeee apeee budakkk dia panggil
awak kihkih? takkan budak.. ni isteri dia ekk"
balas yana sambil pelok saya dan tergelak2
sebab cik asven menggelarkan saya budakk.. cisss....

"aah bini dia hahaha.."
saya pun join sekali gelak beliau..

dah malam...kami telah membelakangi dengan cahaya..
maka kami pun otometik jadi gulap gelita..
dan sedikit getaran jiwa telah berlaku disitu..
kamera kami telah dimakan usia.. makin tu makin sensitip..
salah teknik.. mesti gambar gegel macam orang pakenson..
kene sambar dlsr satu ni..geram tengok gambar gegel2 ni..

saya dikala senja nan berlabuh menanti azan maghrib yang
akan berkumandang...tapi sayang badan tak berapa sehat..
makan pun tak lalu.. amik mee sebagai pengalas perot...
sekian entry gayat untuk hari ini...






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

mizzkechique said...

weeeeee...bestnya!!!

SoLy SoLicious said...

waa....bestnye..comel la yana tu..huhuh

BERT said...

@mizzkechique

bess tapi tak semeja.. penoh sudah ehhe

BERT said...

@SoLy SoLicious

dia mmg comel dan ramahh.. hihih

dwaty said...

bestnya... 20 ogos tu saya gi mid valley gan my geng.. terjumpa zakc xfaktor tengah pilih baju dekat jusco... tapi segan plak nak bergambar... hehehe

SELAMAT HARI RAYA YA...

BERT said...

@dwaty

kalo jmpa kat luar mmg segan kan nak bergmbar hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...