Bukan Blog Kamu: Sebulan lagi.. lamenye lahai..

Wednesday, August 24

Sebulan lagi.. lamenye lahai..


pudar je rase nak berblogging hari ini..
bak kate orang mati kutu sekejap...
mood beraya bertambah2.. jasad disini..
hati disane fikirkan persiapan raya yang terakhir...


tahun ni saya beraya di rumah cik asven dulu di perak..
kendian baru balik nesmelan di kg saya batu kikir jematan mosi..
ader kurang seminngu nak beraya dah.. kejap je masa ni pegi..
baju raya pun tak carik lagi..hehee.. ader ke jual lagi tah..
tiap2 tahun mesti camni.. beli baju raya mesti las menet..
suke sibuk kan hal lain.. patu baru nak pikey baju raya bagai.. *lehembab*


ape cite sebulan lagi..??
saban hari dok kira saat waktu dan hari..
makin lame makin malas dan terus malas..
mood hilang entah kemana...
semangat nak berpindah berkobar2 tiap2 hari..


mungkin dah terlalu lame berjauhan..
bukan berbulan tapi sudah bertahun-tahun..
ade kiranya kalo tak silap dalam....7 tahun adenye berjauhan..
sampailah jodoh disatukan akhirnya.. pun jauh jugak..
mungkin muak dengan keadaan semasa dan memaksa
diri ini untuk terus muak dengan masa dan keadaan...


sekian entry sakit di tengahari ini..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

19 2 ORANG KATA:

Ku Azhar said...

aiyook!!!!!!!!!

CikMiMiey said...

ehh nape entri sakit ? =.='

iteww pon suke sopping las minute nih nak2 nju le sebab takot karang takmuat size bli awal2 gara2 berat bdn mnonjol . kikiki :D

CikMiMiey said...

*baju

BERT said...

@Ku Azhar

pe yg ayookk nye bro

BERT said...

@CikMiMiey

haha camtu plak ye.. yela pose2 ni lain sket berat badan kan..

mizzkechique said...

cian lama sgt berjauhan.. sakit rindu eh..

BERT said...

sakit pale ni huhu

misscha said...

adoiii ape kejadah entri kali ni? ko sakit ati ke bert? ce citerrr...

BERT said...

sakit pale la.. wuwuw.. plus modd sedeih menjelang nak raye ni wuwuw

aizamia3 said...

pindah cepat2.. hilangler rindu itu..

SoLy SoLicious said...

7 tahun tu... 7 bulan pun den xtahan dh....heeee

BERT said...

@aizamia3

sebulan lagi nak pindah ni hehe

BERT said...

@SoLy SoLicious

ha tau tappe.. sengsara...

Niena Pengembara Ilahi said...

sila bwk bertendang yeee... :D

BERT said...

sedang bersabar dengan tekun hehe

Norhisham Nordin said...

adehhh... ekau orang batu kikir ko... kampung arwah bapak den kek simpang atas bukit nun... umah tok teh den kek situ laa... sekampung laa kito... huhu... tapi den dah x selalu poie batu kikir dah... den membosar kek jb nun... atuk den dah tak duduk batu kikir laie...

Kakkoii said...

rindu kampung leteww~

BERT said...

@Norhisham Nordin


oh org kampung kosan eh hehehhee

BERT said...

@Kakkoii

tempat jatuh lagi dikenang.. cewahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...