Bukan Blog Kamu: Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina

Wednesday, August 10

Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina


pertama kali join segmen dari si manis cik lulu caldina..
hehe masuk hari ni dah 3 hari rupenya segmen ni berlangsung..
tidak lah hamba perasan...sempat lagi nak join segmen ni..
jap lagi tutup sudah...

saya orang yang agak terlewat untuk menjoinkan diri...
lawa ke?? ehehe banyak blog2 lain lagi lawa dari blog ni..
sehinggga timbul rasa wahh cantiknye blog dia..!!

oklah menang atau tidak adat perlawanan persahabatan..
ader rezeki menang la.. hadiahnye blog yang menang akan
dipromosi di blog lulu caldina selama sehari.. amacam??
besss kan.. dah tentunya blog dia ramai pendatang...
dapat gak tempias traffic dari beliau kan hehehhe....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

jaja bee said...

bert....aku bru nk berjinak2 ngn blog nih...ajar aku...tak reti...merangkak2 rase...ahahahha

BERT said...

@jaja bee

jaja mane ni.. kawan ramai name jaja.. ke kenalan baru ehhehe

..cik gugu.. said...

wish u luck sis ;)

BERT said...

@..cik gugu..

tq cik gugu

azam said...

ada harapan besar menang ni....

lawa sgt dah ni

BERT said...

ishh belom tentu hehee

Gen2Merah said...

Saya setuju.. Rasanya inilah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.

Semoga terpilih untuk sticky post di blog Lulu 48 jam ye.. Gud lak (",)

Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

BERT said...

@Gen2Merah

ish yeke.. isnyallah kalo ade jeki dapat la.. kalo tade takpat la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...