Bukan Blog Kamu: Jawatan Kosong - ADMIN 4 KOSONG

Thursday, August 4

Jawatan Kosong - ADMIN 4 KOSONG


ader 4 jawatan kosong dalam sebulan ni sampai september..
barang siapa yang sedang mencarik kerja dan nak tolong member
yang tengah carik kerja boleh la terai sini...


JAWATAN :

DESPATCH

PURCHASER

ADMIN ASSISTANT (lelaki)

RECEPTIONIST CUM ADMIN CLERK

PEMANDU LORI - sedang cari 2 kekosongan segera


ader kelulusan dalam bidang berkaitan..
pengalaman lebih baik dari takde langsong...
mahir menggunakan komputer...
sangat bagus dalam BM dan BI...
lokasi kerja di subang jaya...
(kalo nak keje ade je tempat tinggal sini woo)


kelebihan : tahan maki hahha.. eh ni memain je ye..
staff kat sini semua tade maki2 punye.. dun wuri...


ni syarikat bumiputra kontraktor elektrikal dan oil & gas kelas A
yang diberi name Swis Resources Sdn Bhd bertempat di SS19 Subang Jaya

hebahkan pada kawan2.. sedara mara.. jiran tetangga.. anak beranak..
musuh2... bekas kekasih.. sesiapa sajela yang tengah carik keje...

jika berminat sila hantarkan resume anda ke
ateyya84@yahoo.com





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

mizzkechique said...

jauh la...hukhuk

BERT said...

duk mane plak jauh tu

oshin-jamel said...

dah tlg hebahkan..heheh!

BERT said...

makaseyy :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...