Bukan Blog Kamu: ADA SIAPA NAK DUIT RAYA??

Thursday, August 18

ADA SIAPA NAK DUIT RAYA??



harini saya diarahkan oleh majikan saya punye staff
untuk mengisi borang menukar duit raya
secara berjemaah dan dihantar ke bank taktaumane
pada suatu hari nanti dan akan tiba duit itu di tangan masing2
sebelum raya yang bakal menjelma tak lama lagi..


ramai yang dok pakat gelakkan saya sebab saya nak tukar
duit sebanyak RM**.00 untuk ditukar dengan duit syiling2 baru..
saya ingatkan dah keluar itu design baru punya syilingnye adoy..
rupenye belom ek?? mana la tau.. tak keje ngan bank...sori!!


saya ingat nak kasik anak buah saya seramai 27 orang itu dengan
duit syiling hohoh...padan muke merekaaaa hohoho..
ehhh duit ape kan??? janji dalam setiap sampul same je macam
nak bagi jumlah sebenar.. RM10, RM5, atau RM1....


cume nak kasik kembang edong la saya bila kasik mereka duit syiling baru..
bagus untuk menggelakkan menggalakkan mereka menabung kan??


itu baru cite anak buah je.. family belah suami nanti..
kezen sepapat saya lagi fuhh ramaiii woihh.. hahah...
tengokla jeki cane.. ader lebih kita kasik lebih..
tu dah derma belom kat tabung somalia tu.. jom2.. sini2...


so dengan ini saya nak kasik duit raya jugak
pada penyinggah2 blog ini.. pengkomen2 blog ini...
peninjau2 blog ini.. dan pembaca2 blog ini...













saya hadiahkan duit raya untuk anda RM500.00
amacam bessss tak ??? hehehehe





alamak tak bess ekk??

alaaaaa amik laaaaaaaa.. ehhee lariiikkkkkk...

jimat2 berbelanja ye.. ingat2lah orang susah disanaa.....






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

20 2 ORANG KATA:

mizzkechique said...

bg la betul2 punye...grrrrrrr

misz sheyla said...

ceg..ingat nk bg bebetul punye...grrrrrrr

Niena Pengembara Ilahi said...

muehehehe.. bnyak nyer wet rayaaa...

azam said...

hahaha....best²

join² segmen ye

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/08/segmen-teka-skor-bola-1.html

SoLy SoLicious said...

nak jugak.teeehe

BERT said...

@mizzkechique

tu betol2 latu haha

BERT said...

@misz sheyla

jangan mareeeeeee

Eema Eshya said...

alaaaaa nak yang betul2 punya =)

BERT said...

@Niena Pengembara Ilahi

banyak kan hehe

BERT said...

@azam

hoh segmen bola ker.. jap terai tengok jap

BERT said...

@SoLy SoLicious

sile la amikk

CikMiMiey said...

fuyyyooo... manyak nye duet , boleh wak pi shopping nih besok ! muahahaha ~ kalo nak duet raya betol2 boleyh ? kikiki ~ kite xper mintak lom keje .

BERT said...

@Eema Eshya

betol2 banyak kat bank haha

BERT said...

@CikMiMiey

boleh nanti saya tanfer duit 100 yen ke hahaha

azam said...

hehehe...join je...bukan kena byr

me suya said...

bila fikir pasal nk bg duet raya.. aiseyman..*sighing~

BERT said...

@azam

insyallah akn sy cube ye

BERT said...

@me suya

ehhee tape.. sedekah amal jariah hhehe

Pn. Sheila said...

hehehe... sy pun lum tukar duit raya... haiyoooo hangus gak nie... tp sonok bdk2 klu kita bg kan...

BERT said...

@Pn. Sheila

aah bile bg tu memang seronok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...