Bukan Blog Kamu: Entry Gayat : Yana Samsuddin jadi follower saya!

Monday, August 8

Entry Gayat : Yana Samsuddin jadi follower saya!



entry gayat di pagi hari akibat esaitet terlebeh suda...
terusha di bahagian polowe nak tengok la sape2 polowe baru..
boleh polo2 balik kan mereka2 yang sudi singgah lalu terfolo disini...


waaaaaaa.. tengok salah sorang polowe itu adalah retissssss lorh..
tau blog yana samsuddin ni dari blogger ujang yg pemes macam retis jugak
hehehe... betul latu yana samsuddin ni memang sporting...
bukan saya je dia folo.. ramai jugak blogger2 lain yang dia folo..
memang mesra rakyat peminat la si yana nih...
taniah anda follower yang ke 564 bukan 456 mahupun 645...



sebagai peminat yang suke sangat tengok muke dia yang comel tu
mestila raser sedikit gayat kan hehe..antara paling bess si yana ni
masa dia dalam rancangan 'Kalau aku bukan artis'
bila tarik undi dia kene jadi mekap artis...siyan dia dalam tu kene buli
tapi dia tetap comel dan syunn meskipun dia tak bermekap..
memang lawak dia dalam tu bila kene buli..kesian pon ade..
kejap kene buat itu kejap buat ini.. pastu dera seuruh pegang ulat plak..
saper yang dah tengok mesti tau hehehe...


tq banyak2 yana sudi follow blog yang tak seberapa ni..
terharu lak rase...nak cakap ape pon tak tau...
sengih je la boleh kasik hehehehe..


suke tengok dia pakai suit askar wataniah tu...lawa!!!
boleh terjah blog dia jika mahu...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

azam said...

heheheh...terbaik.....

rajin² ye...ehhehehe

Ujang9897 said...

gayat gak..he

dwaty said...

nak terjah gak ler...

mizzkechique said...

samala..samala.. Yana pun follow sy gak.. weeeeeeeeeeeee

BERT said...

hehheheehhehehehe sori gayat jap ehheheheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...