Bukan Blog Kamu: Jawatan kosong - admin assistant

Thursday, August 11

Jawatan kosong - admin assistant

tempat saya sedang bekerja sekarang sedang mencarik
pekerja yang bergelar admin assistant atau dalam bahasa
omputehnye pembantu tadbir...


kenapa saya letak wajah lelaki di atas...??
sebab syarikat ini memerlukan seorang sahaja lelaki
untuk diisi jawatan kekosongan itu...


sesiapa yang berminat untuk mencuba bakat dalam
bentuk interview di sini boleh lah mengirim resume
yang lengkap dan benar tidaklah palsu kepada email berikut..


rosli@swisresources.com
atau hubungi saje di talian 03-5634 4595 / 6194..
www.swisresources.com


jawatan ini amat diperlukan segera kerana
penjawat itu akan berpindah ke cawangan kami di melaka..
macam biasa kami cume perlukan lelaki berkelulusan diploma
dan mahir dalam bidang komputer..ader pengalaman lagi bagus..


sila jom hebohkan kepada rakan taulan musuh ketat
atau sedara mara tentang iklan ini.. mana tau ini berita baik
untuk si penganggur2 atau yang sedang mencari kerja lain..


maklumat lanjut sila hubungi talian yang tertera di atas tadi...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Pn. Sheila said...

iklan ler... leh cuba naseb k....

Niena Pengembara Ilahi said...

oHhh ensem nye pemilik gamabr ni huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said...

oHhh ensem nye pemilik gamabr ni huhuhu

BERT said...

@Pn. Sheila

kasik heboh lain orang haaa

BERT said...

@Niena Pengembara Ilahi

tu contoh je nina hehee

KimiCnoL said...

mamat nie muka tak bersalah kot..haha
kisah disebalik rusuhan london?

Waqheh said...

ejaskan jwtn tu utk gua boleh?

BERT said...

@KimiCnoL

tu contoh je hehe

BERT said...

@Waqheh

anto la resume

mizzkechique said...

lelaki?? hurmm, br nk apply..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...