Bukan Blog Kamu: Akad Nikah

Friday, August 5

Akad Nikah

hiasan semata2 - sewaktu kami menikah..

Disebuah majlis akad nikah, pengantin lelaki bernama Musalman

( budak jaga lembu - bukan nama sebenar) :



Kadi : Musalman...

Pengantin Lelaki : Saya ustaz...

Kadi : Dengar baik2 ya Musalman...."Aku nikahkan akan dikau dengan si Polan binti Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiii"

Pengantin Lelaki : "Aku terima nikahnyaa si Polan binti si Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiiii"

Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi pertama)

Saksi Pertama : Sah

Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi kedua)

Saksi Kedua : Sah

Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi ketiga)


Saksi Ketiga : errrrr....lontaran suara awak tidak jelas...saya tak dengar apa yg awak cakap.... pitching berterabur ke laut...keluar acuan terus, jiwa awak kosong...takde feel.... low note tak sampai, high note awak pulak...takde kawalan..sepatutnya a ditahan...kasi sustain...falseto lemah...improvisati on R&B awak tak menjadi...bughok bebenorr bunyinyee... .teknik ramify pun tak mantap...bunyi macam orang nak berak jerr....satu jer yg saya s**a...awak ade ciri2 seorang pesona bintang! awak boleh lebih berjaya sekiranya melakukan yg lebih terbaik!!!


laaaa kesitu plak... tade pape.. hiburan semata-mata...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

Diana @ bilakukatacinta said...

hik..hik..hik..penangan realiti show

SoLy SoLicious said...

hahaha..ini dah kes lain..hahhaa..boleh pulak gi komen cm tu org akad nikah..hahaha

BERT said...

akibat kemaruk ekedemi penstesia

Norhisham Nordin said...

adehhh, makcik ni buat lawak plak... mana ade sampai 3 saksi... ishh ishh ishh... tapi mmg lawak... huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...