Bukan Blog Kamu: Imej aneh di langit - eeee apeee tuuu

Friday, August 19

Imej aneh di langit - eeee apeee tuuu




buat kunjungan mesra di blog cik edy
teruje dengan entry beliau mengatakan ada imej pelik di langit..
saya pun cube mengikut arahan tanpa membantah
untuk membuktikan adakah auta atau fakta..



setelah diterai dengan sekali lafaz aje...
maka sahlah apa yang di dakwa seperti yang dikecohkan
dalam pesbuk dalam page gang blogger itu...


kalo anda juga mahu mencuba dan lihat sendiri bende pelik itu..
sila terai perkara ini di pc anda sendiri dengan mengkut arahan ini ye..


1) bukak web googel maps anda (maps.google.com)
2) bahagian search taip ini nombor 47.110579,9.227568
3) ada anak panah kale hijau tu sile klik 'street view'
4) klik gambar itu ke arah atas dan tekan kiri plak dah..


siapppppppp!!! pastu tengok ape mende kat langit tu..
mesti same dengan gambarajah di bawah yang saya kopimilo sendiri..
andaikate dah hilang maknenye dah lari latu sebab ramai orang tengok..
kalo ade lagi certeka apekemende tu haaaaa????


makhluk asing ke?? hantu ke ?? roh bertebangan ke??
eeeeeee... ape tu haaaaaaaaa!!!!





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

17 2 ORANG KATA:

Edy Ramanov said...

edy sendiri pun tak tau apa benda tu kak bert. hurmm...

BERT said...

@Edy Ramanov

pelik kan.. ehee

Run Away said...

Salam kenal.../selamat hari raya...;d/wah...terkejut gak..menda apa tah..

BERT said...

hmm memang pelikkk

Norhisham Nordin said...

huhuhu... bila aku zoom kan nampak mcm 2 lembaga... nak zoom lagi dah tak clear dah...

Norhisham Nordin said...

cuba tengok yg ni pulak...

47.110579,9.224976

47.110579,9.225976

Norhisham Nordin said...

pastu korang tgk yg ni pulak...

47.110579,9.225776

dan zoom paling dekat, aku rasa macam benda tu bergerak-gerak laa... especially yg pendek tu... nampak sgt pergerakan dia...

BERT said...

@Norhisham Nordin

oh yeke.... ok sy terai ye...

tadi pon terai zoom jugak..makin blurr jee

azam said...

iseh......xtau ape nih???

leyzajamil said...

tak nak pikir la, takut mimpi ngeri malam ni..

BERT said...

@Norhisham Nordin

aah laaaaaaaa ader gerakk2.. eeeeeeeeee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

macam edit je tu sebab perasan x gambar jalanraya tu clear je tibe2 kt langit blur..xpelik ke?huhu

BERT said...

@azam

certerai nanti tau

BERT said...

@leyzajamil

eee nanti ngigau ek.. jangan tengok la hehe

Norhisham Nordin said...

huhu... kan bergerak-gerak kan... hehehehe...

BERT said...

@♥NuR SyAFiQah♥

gmbr tu sy edit konon nak kasik jelas itu objek...

BERT said...

@Norhisham Nordin

aah betol la gerak2.. hehee.. takot jee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...