Bukan Blog Kamu: amboi garangnye bini kapten singapura tu

Thursday, August 4

amboi garangnye bini kapten singapura tu

tanampak ke?? sepak dengan geram penuh di dada gambar itu..
credit gambar pada page dalam pesbuk
"Rakyat Malaysia minta isteri kapten Singapura
mintak mahap kepada Safee Sali"


dah menang dah la tayah la hina2 orang camtu..
ishh.. jangan le kasik malu orang singapura...
ke memang orang singapura macam tu???
menang banyak berlakon je.. tak bangge langsung..


rumah dah siap pahat plak berbunyi..
sungguh kasar ayat2 yang diucapkan...
bongkak.. bangge diri.. kalo dia main ok la kot cakap camtu..
ayat2 itu dah cukup tunjuk peribadi perempuan tu sape...


ee maleh cakapla kang kene maki plak dengan makcik itu..
dia sangat garang hokey.. nanti saya nanges bila kene maki2 cenggitu..
wuwuwuw larikkkk.... lihat dan nilai la sendiri.. isu sensitip..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

14 2 ORANG KATA:

Fazil Hamid said...

biase la..cari publisiti..ingat macam WAG england ke..

BERT said...

ntahpapentah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ye laaa...dia ja yg qeti speking london bagai...org tak lain tak qeti...

azam said...

terlajak kata buruk padahnya.....
xpelah.....baiklah berbaik² sempena ramadhan ni....jernih yg dah keruh tu

BERT said...

aah kan.. orang mesia ni tak reti speaking berabok cam dia tuh hoho

Norhisham Nordin said...

perghhhh... dasar boyan tak sedar diri... dia sorg jek yg speaking...

BERT said...

boyan?? ape bende lak tu

mizzkechique said...

hamboi, carutan murni.. lantak dia la.. semoga dia cpt sedar.. berkata-kata mcm org tak matang.. wak de fishball...

Norhisham Nordin said...

huhuhu... boyan tu macam keturunan gak laa... macam jawa, bugis etc... org melayu spore kebanyakannya asal dari boyan... anyway cik bert, aku amik gambar ni post kat fb ehh..?

BERT said...

amik le.. kasik kepoh satu mesia.. ni pon amik kat fb gak hehehe

Mr.B[e]ave[R] said...

x gune btul...kuang hajo la bab ejek monkey..dah menang tu cukop..enuff is enuff

kayrul-shah said...

sebelum nie kan tak glamour bini dia...tue tengah nak kasi diri lebih glamour la tue

BERT said...

laki dia glamer.. dia pun nak jugak

mr.kylephytrie said...

hah.....laki ye tu jd kapten sebab player import tak bley jd kapten...nanti xde jati diri singapore lagi....cakap cam bagos sgt...tgk sampai mane je singapore bley pg...xyah blagak stakat baru melangkah stapak....bertapak2 nanti kene...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...