Bukan Blog Kamu: penantian berakhir... legeeeeee... syukurrr..!!

Friday, September 30

penantian berakhir... legeeeeee... syukurrr..!!


sibuk sikit hari ni.. besela las day kan.. buat2 sibuk serta jadi penyibuk la...
hari ni hari yang terakhir saya bekerja di syarikat ini...
rase sedih.. terharu.. gembira pon ader juge...

cane plak tak gembira.. selama ini penantian berakhir sudah..
kira2 sembilan tahun saya menantikan saat ini....
pahit manis getir petir semua saya lalui nya dengan sehensem mungkin..
sedih sebab nak meninggalkan kenangan pahit manis disini....
takpe kan.. ader rezeki panjang umur kita ketemu lagi...
saya nak pindah dan bersekedudukan dengan suami sendiri..

saya nak jaga cik asven saya.. risau disana keseorangan...
kadang2 sakit disane.. saya sakit disini...
besela dah tua2 ni macam2 penyakit plak yang datang...
oh tua sangatkah kami?? hehehhee.. takpe kami sebayya...
same tua.. same muda...

bermula lah kehidupan saya sebagai seorang mini yang sejati..
wah moleh gitu?? saya nak berehat dari bekerja..
sejak spm saya kerja itu ini.. sambung belajar pon keje..
dah abih belajar haruslah kerja juga... sampai la sekarang..
teringin plak nak jadi pengganggur yang sejati..
merangkap isteri dan surirumah sejati hihihihi....
dah boring nanti boleh la carik keje balik...

petang ini menanti kehadiran cik asven dengan penuh semangat..
pulang ke perak barangkali esok hari... hmm babai subang jaya..
tapi aktiviti blogging dan pesbuking tetap diteuskan jueee....
ehh mane bleh tinggal.... tak pastila kerap atau tidak macam selalu..
oklah.. tuje nak cerita di petang yang suram ini....
ketemu lagi di lain ketika.. selamat hari jumaat...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

isteri mithali..:)

BERT said...

@SoLy SoLicious

insyallah amin hehe

Fatin Mraz said...

tempat mini adalah di sisi asven nya. oke? ;)

siti kektus said...

selamat beristerirehaat d rumah kak. hehehee ;p

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

isteri solehah

InsyaAllah

abah khalisha said...

follow husband lah kat sana ye

mizzkechique said...

awk..awak..awak g mana?? seminggu dh xde update.. dh pndh eh? bz? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...