Bukan Blog Kamu: cara-cara untuk BEROMANTIK dengan pasangan

Thursday, September 15

cara-cara untuk BEROMANTIK dengan pasangan


Alam  Percintaan
1. Letakkan catatan 'aku cinta padamu' di meja makan
ketika kamu dan si dia makan bersama.


2. Kirimkan sebuah e-mel pada si dia yang berisi sebuah puisi cinta.


3. Kirimkan kad ucapan cinta pada si dia. lebih romantis lagi andainya
kamu melakukanya setiap hari.


4. Kirimkan bunga dengan catatan ringkas 'aku cinta padamu'.


5. Senaraikan semua sebab-sebab mengapa kamu mencintainya
dan kemudian serahkan padanya untuk dia membaca sendiri isi hatimu.


6. Luangkan waktu khusus hanya untuk berduaan dengan si dia
dan luahkan perasaan kamu padanya.


7. Biarpun munkin suara kamu agak sumbang namun tidak salahnya
kamu menyayikan lagu cinta untuknya ...


8. Masakkan makanan kegemaran si dia.


9. Saat menemuinya, berikan senyuman kamu yang paling manis dan tatap matanya dalam-dalam. Biarpun kamu tidak suarakan cinta kamu padanya namun pandangan mata kamu sudah cukup menjelaskan segala-galanya.....


10. Jika kamu dan si dia terpisah jarak, lakukan kunjungan kejutan...


** tapi kalo dah buat 10 ni pun, in the end 'si dia' ada gak 'yang lain' janganlah rasa frust.. Satu yang perempuan kena faham lelaki memang sukakan perempuan. Lelaki sukar nak menolak makhluk yang satu ni...ehhe



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

azam said...

ayat yang last tu memang betul....

jadi kalau nak elak, laki kena elak awal²...jgn dicari benda² camtu.....HEHEHE

SoLy SoLicious said...

ooww... suuwwiittnnnyeeeerrr... heeee

mizzkechique said...

tp masalah gak klu kite yg ada effort bt mcm ni tp si dia just pndang sebelah mata.. rasa nk makan mekdi tanpa henti la..

Saiazuan said...

nice one..kena try ble dah ada pasangan :)

mrs redzuan said...

kunjungan kejutan tu tak bolela akak buat.encik suami keja laut.hehehe...
nice tips by the way..=)

Diana @ bilakukatacinta said...

sooooooooo luvly....

Rtp Farra Arisha said...

Wow!!

aimie amalina said...

waalllaahh!
kene bagi taw bakal suami ni
hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...