Bukan Blog Kamu: 10 tanda anda sudah tua!! haha

Thursday, September 15

10 tanda anda sudah tua!! haha


1. Dulu.. kalau nak membaca...dari jauh pun boleh baca.

Sekarang.. dekat2 tak nampak....kena jauh-jauh sikit.


2. Dulu.. kalau nak kencing, dari jauh...suuurrrrr!!!! masuk.....!!!

Sekarang.. kalau nak kencing, kena dekat-dekat,

pelan-pelan lepas...baru masuk...



3. Dulu... masa tidur menGhadap muka...rapat-rapat..

Sekarang berlaga punggung je, tu pun dah kira rapat sangat dah tu....



4. Dulu... mana2 pergi mesti bawa minyak wangi ..

Sekarang... bawa juga... tapi minyak angin la...


5. Dulu... pakai baju mesti sama2 color, sama design.. sedondon

Sekarang... "Asal kau ada baju nak pakai udah la...!"



6. Dulu kalau nak g mana2, sggup tunggu bini berejam nak siap!

Sekarang... "Alah...you pakai yg simple2 tu je la....!"

(dlm hati....macam la ada orang nak tengok dia...hiyyyy!!!)


7. Dulu... sanggup jalan berbatu2 teman bini shopping,

Sekarang... tggu dlm kereta je. Kejap2 SMS...

"Lama lg ke?" "Apa je yg u cari ni?"



8. Dulu... hebat....!!! sebulan sampai 12 kali...,

Sekarang... kalau dapat 12 bulan sekali pun kira hebat juga...


9. Dulu... menunggu pun dah keras....

Sekarang... menunggu nak keras...


10. Dulu... isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh,

suruh buka..jgn pakai apa-apa.

Sekarang... isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga...

"Pakai baju yang senonoh sikit tak boley ke...?"




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

azam said...

hahahaa.....camtu ye

betulllllll

tumpang tanya, hari tu awak buat layout background tu dgn sape ye??

nak buat gak aa

Rtp Farra Arisha said...

perbezaan dulu dan sekarang banyak bezanya kann :))

Add Remove Block said...

8 dan 9 dalam maksudnya tu ...

Niena Pengembara Ilahi said...

erk..smua tu xtersenarai..~

SoLy SoLicious said...

hahaha.. bila muda Vs jiwa berusia..huhu

Miss Nadya said...

nad pon dah tua..:)

new entry :: Taklimat Pengurusan Pusat Siber Rakan Muda 2011 ツ

mrs redzuan said...

hehehehe...
belum tua lah nampaknye akak ni...heheh...

~iz~ said...

no 2..agak kurang faham lar..

8 dn 9 tu..hohoo...ada betul kaa..

aimie amalina said...

yay!
sy masih muda
hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...