Bukan Blog Kamu: Perangai manusia nak cari janda ade dara skirt terselak

Tuesday, September 13

Perangai manusia nak cari janda ade dara skirt terselak


giler baek punye saya combine kan tak semua keyword gile
yang di dedahkan dari analytic nuffnang kepada saya..


beginilah setiap hari saya dapat keyword yang pelik2..
memang ade saya pernah buat entry sebegitu rupa..
tapi yang lucas-lucas geli bak ulat beluncas itu tade la buat..
sebab ni bukan blog lucah ye.. tapi bukan blog kamu hehehe...

tapi dalam2 banyak keyword tu saya tertarik kat satu benda..
'doa peperiksaan kristian'
tak pernah plak buat doa cenggitu.. saya pernah bagi
doa untuk peperiksaan.. cube klik sat tengok...
bukan untuk kristian kann?? apeedaaa...
so bebudak nak exam upsr besok... spm yang tengah trial ni..
dan pada semua pelajar boleh la amalkan doa2 tu ye..

sekian terima kaseh daun keladi..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

22 2 ORANG KATA:

BeloG MTT said...

Gggrrr macam macam.. Haha

BERT said...

mmg ahahha

dwaty said...

MACAM2... hehehe

BERT said...

@dwaty

aneka ragam haha

tieha ismail said...

ape laaa...takde menda lain ke nak cari....aduihhhh~

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. ntah hape2.. bnyak word lucah je yg dicarik

aimie amalina said...

aiyaaaaakk
pepelik je kan keyword nye
haiyoo
cian akak
x pe..yg pntg chill kan
gud luck sumeeenyee!

indonesiatooverseas said...

namanya juga internet, apapun ada lah.

Lia Lomi said...

macam-macam ada....

abah khalisha said...

Rasanya lepas ni kena tukar header tu "Bukan Blog Kamu" kepada " Bukan Blog Lucah" ----> ok tak??hehehe
Cukai Sana Sini!

mizzkechique said...

adeh, xboleh blah btl la.. hahaha

SoLy SoLicious said...

pergh..gila la depa2 yg mncari ni....haisshh...heeee

BERT said...

@tieha ismail

mmg byk bende merepek2

BERT said...

@Niena Pengembara Ilahi

ha tula kan.. haha sesat sampai sini plak dah

BERT said...

@aimie amalina

maleh nak layan haha

BERT said...

@indonesiatooverseas

iyya benar sungguh

BERT said...

@Lia Lomi

macam astro plak ye ahha

BERT said...

@abah khalisha

tak silap name blog tu dah ader... ehhee.. cube search.. hehee

BERT said...

@mizzkechique

ehhe jgn marah.. baek punye combine

BERT said...

@SoLy SoLicious

mmg gilak haha

Norhisham Nordin said...

pelik-pelik jek keyword yg diorg cari...

BERT said...

betol3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...