Bukan Blog Kamu: Kami rinduuu kamuuuu laaaa.....

Tuesday, September 20

Kami rinduuu kamuuuu laaaa.....




gile lame hape tak pegi seri iskandar ni...
salah satu tempat yang menjadi kenangan manis berpanjangan...
sesiapa yang ada pernah menduduki di kawasan ini
pasti dapat merasakan satu memori indah...
yang tak pernah duduk sini mesti tak paham... takpe2.. dimaafkan..


cuti wiken lepas ikot cik asven pegi beraya dan kenduri
di rumah kawannya di bandar sri iskandar ini....
siang harinya plak pegi ke felcra nasaruddin di bota
bersebelahan dengan sekolah menengah sultan azlan shah
menemani beliau dalam pertandingan badminton sesame
guru2 di sekolah sekitar perak...

bila kami menerjah semula di tempat ini salah satu kedai
yang masih teringat kedai kat bawah ni...
KEDAI RUNCIT RAHMATH.. salah satu port
budak2 uitm nak shopping barang terutamanya alat2 tulisnye!

tapi sekarang ni dah sangat2 maju...
jalan dah berubah.. banyak pembinaan sedang dijalankan...
bank2 banyak dah muncul...
kini pembinaan Tesco.. Billion dan kedai2 baru akan muncul..
cinema dan bowling pun akan muncul kalo tak silap pandangan
pada board iklan yang dipamirkan...

dijangka sebuah deretan kedai ala2 NILAI 3 akan muncul di
Seri Iskandar jugak kira2 bulan 6 tahun depan nanti siap..
boleh klik pada link atas tu untuk maklumat lanjut..
so untuk warga2 utara takperlu lagi dah nak ke nilai 3
nak beli barang2 yang bajet murah di nilai itu..
kat sri iskandar pon dah ader yeopp!! wohooo..

senang la gue nak shoppenk nanti bila dah dok perak..
peluang keje memang sangat banyak la kat sini untuk tahun depan..
syok la budak2 uitm sini.. terlalu banyak kemudahan..
tak macam duluuuu.. nak shopping kene pegi ipoh barula puass

bile lalu lalang disini minggu lepas.. tade feel ape2 pon..
kecuali terpandang pintu uitm barula rase lain macam..
sebab dah sangat sangat berubah..
nanti nak datang lagi.. nak ajak cik asven jenjalan
dalam uitm plak.. tempat mule2 kami jatuh cinta dan bercinta
lalu terkawen sampai la sekarang... ehhehehehe....





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

smua mnde cepat je berubah kan..

azam said...

cepat berubah sekarang....

semua dah naik.....hehehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

tak pernah sampai lagi kesana...

BERT said...

@SoLy SoLicious

makin majuu

BERT said...

@azam

harga pon naik

BERT said...

@Diana @ bilakukatacinta

huhu nanti pegile..

Niena Pengembara Ilahi said...

xpenah smpai ke sana ^^

BERT said...

@Niena Pengembara Ilahi

tade pape pon sane.. cume kenangan kami berdua je hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...