Bukan Blog Kamu: Kad undangan perkahwinan Rina Salleh sudah tiba

Friday, February 24

Kad undangan perkahwinan Rina Salleh sudah tiba




sudah tiba di perkarangan rumah saya ini sejak minggu lepas lagi..
tapi kenapa baru nak hapdet sekarang wahai elbert yang lehembab!

suatu hari yang hening di bulan lepas...
saya dapat mesej di FB dari seseorang lalu saya pun membukanya..


salam bert, kita nak invite wedding 25 feb ni insyaAllah.

datang tau:) nak alamat nak pos kan kad....


oh tak sangka.. rina sudi jemput saya di perkahwinannya...!
setelah memberi alamat sambil mengucapkan tahniah
maka saya pun menunggu ketibaanya...akhirnya sampai juga...
setelah dibelek-belek kad yang comel itu dan dibaca
dari kulit ke kulit maka saya terkedu melihat tarikh
perkahwinan beliau iaitu 25 haribulan februari ini..

aisehhh... betapa kecewanya hati sebab tak dapat pegi..
adik saya bertunang pada esok hari serta saya jugak
yang ngandamnye pada esok hari... bertindih tarikh la pulak..
baru nak mengidam nak pegi kenduri kawin rina ni..
sebab memang teringin sangat nak pegi dari dulu...
lagi2 kad undangannya sudah ada di dalam genggaman... :(

kecewa sungguh.. tapi apakan daya...
nak pegi belah suaminya pulak masa tarikh itu saya
sedang bercuti dengan suami saya di negeri jiran...
kalau di singapore mungkin boleh turun JB jap..

jangan tak tau atau buat2 tak tau.. hehee..
rina ni juara gadis melayu tahun lepas...
saya memang terfolo program ni setiap tahun..
kenal beliau pun dari FB sebelum masuk gadis melayu lagi..
dan pernah jumpa beliau DISINI dan DISINI

ikon remaja yang boleh dijadikan contoh..
gadis ayu, lemah lembut dan sopan santun..
sangat cemerlang dalam dunia perniagaan yang
membuatkan saya kagum dan menjadikan ikon contoh buat saya..

tahniah RINA SALLEH!!! sila terjah belog somel dia tuh hehe
hari ini beliau akan dinikahkan dengan pasangan serasinya..
selamat pengantin baru Rina.. semoga bahagia hingga ke sorga...
lekas2 dapat baby yang mesti comel macam mama n papanya..
harap mahap tidak dapat menghadirkan diri di Shah Alam itu..
kerana adik saya juga bertunang di hari yang sama.. wuwuw.. seddehh :(

sangat suwiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttt gambar2 diorang nih hhuhu!!
rasa cam nak amik gambar dengan cik asven saya camni gaklah hehe..
rina pinjam gambar bolehh??? opsss...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

Saya Disini said...

cntik nye kad

[sutera kasih] said...

tahniah2 hehe comel kad :)

Munnafendy said...

xdpt pegi tp jgn lupe kirim adiah...hahahaha

BERT said...

hadiah sebagai pengganti diri ini .. :(

eMMe said...

TAHNIAH!
Selamat pengantin baru Puan Rina Salleh.. semoga bahagia ke akhir hayat..

buat pengantin lama BERT!
tahniah dpt bakal adik ipar, heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...