Bukan Blog Kamu: saya nak suami saya tidur atas riba jugaklah hehe

Friday, February 10

saya nak suami saya tidur atas riba jugaklah hehe


khas buat pasangan suami isteri sahaja...
contoh yang boleh diikut ni...hehehe...
boleh la suruh cik asven buat nih hehehee...
bukan takat tidur atas riba je.. tapi ader macam2 tips lagi..

“Saya juga berselawat ke atas nabi sebanyak 41 kali setiap hari dan isteri

perlu bersabar serta diam setiap kali melihat suami marah.

“Suami juga perlu menjaga kebajikan makan minum dan tempat tinggal keluarga,

selalu membaca al-Quran serta sentiasa mendoakan kesejahteraan anak-anak,”

katanya ketika berucap pada Sambutan Hari Suami Isteri dan

Pelancaran Buku Panduan Keluarga Mawaddah, di sini, semalam.

sumber MY METRO


kepada yang sudah bersuami dan sudah punyai isteri..
boleh la amalkan supaya rumah tangga kita aman sentosa
INSYALLAH...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

azam said...

eh??...saya pun suka

ariana said...

Insyaallah..mmg baik diamalkan ni..:)

BERT said...

ehhe same2 la kita buat ye?? hehehe

mizzkechique said...

blm ada somi.. tdr atas bntl je..

BERT said...

@mizzkechique

nti ade tomi leh buat ye

eMMe said...

sweet la Dato Nik Aziz kita ni kan... leh jadi contoh buat kita semua yg berstatus Suami Isteri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...