Bukan Blog Kamu: Rusuhan ikan pari di lautan dalam

Sunday, February 26

Rusuhan ikan pari di lautan dalam



di ambil gambar ini dari email saya
berkenaan rusuhan ikan pari secara besar-besaran...

aduhh!! inilah pertama kali saya tengok ikan pari
berenang secara berjemaah macam di bawah ini...

Subhanallah.. sangat kagum dengan ciptaan Illahi ini..
takut pun ada hehehe.. takleh bayangkan kalau tengok
depan mata punya banyak nya ikan pari dalam laut...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



amacam.. cantik kan?? banyak gila beribu riban
beratus riban agaknya ikan2 ini berenang tak taula nak pegi mane..
mungkin sedang membuat rusuhan? sedang berhijrah mungkin?
wallahua'alam....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

abghani said...

tentera pari

izyantyPersonalTaste said...

maybe samothing akan berlaku, sebab tu ikan tu berhijrah...mcam tsutnami dlu pun banyak ikan berhijrah sblm kjadian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...