Bukan Blog Kamu: BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Thursday, February 16

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

jom join segmen INI .. bagus untuk meningkatkan
mutu persembahan dan penulisan anda sebagai blogger..

segmen kritik dari blogger ben ni dah banyak kali masuk..
kali ni pon nak join lagi untuk kali keberapa ntahla hehe...

saya mahu dikritik lagi supaya saya tak perasan bajet
bagus sangat dan poyo gilak macam sotong goreng tepong...

tanak syok sorang2 kerana syok sorang2 tak bagus
untuk kesihatan blog, statistik blog dan pengunjung blog...

saya mahu belajar dari salah silap saya supaya saya
sedar diri dari hidup dalam kebajetan dan kepoyoan...

sila kritik dengan budi bahasa budaya kita...
jangan ganas sangat sampai saya menitik air mata palsu..
okay.. selamat mengkritik... saya bersedia.... lalalala..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

15 2 ORANG KATA:

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

blog dah cantik :))

jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..ok dah kot :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BERT said...

@apisv2

x kritik pun?? hehee..

BERT said...

@Oh Hani Rrisffa

tq baiklah...

BERT said...

@Pamie

ha oklah tq

Cik Yeanna said...

terima kasih sudi singgah n kritik blog saya~ btw, blog nie overall ok je pun. .nice! =)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

Hai, jum singgah cik lily pulak...

BERT said...

okey.. mekaceh.. sume dah terjah da

- M A S H - said...

lawatan balas :)

belog ni menarik dan sweet suda ^^

http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Overall design, ok. Cuma widget boleh kurangkan lagi, macam bloglist tu, boleh letak kat satu page baru, supaya blog jadi ringan skit, and cepat loading. Yang lain, dah mantap. ;)

FYA PELANG! said...

da mantap. tapi, kalau blogslist tu ade blog fya, lagi mantap. HAHA :P


btw, mekasih sebab sudi bagi kritikan bernas kat blog fya hari tu untuk segmen ni. fya da oter dari atas sampai bawah tau. jemput jengah sambil mengomen entry jugak tau ^^,

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...