Bukan Blog Kamu: Scene Vanilla Coklat episod 8 yang dipotong.. haha

Tuesday, February 14

Scene Vanilla Coklat episod 8 yang dipotong.. haha


saya pon tak ketinggalan telah terfolo cerita ni
dari awal sampai la episod 8 minggu lepas
yang mana mereka dah berbaik semula...
sangat romantik dan 'manisssssssssssssss' sekali
bila dah baik gadoh tu...

tapi video ni dah tunjuk part yang dah kene potong...
amboi ada adegan cium mencium rupenyeeeee!!! wooo!!!
patotla kene potong... tah sape plak pegi aplod lam yutiyup neh..
haaaaa kantoii lantakk... kantoi....ishhhhhh!!!

memang tergelak2 tengok cite ni sebab bila tengok
si amir ngan zara tu gadoh2 dah macam bert ngan amey
plak gadoh2 hahaa.. sape plak bert ngan amey tu...
ishhh tuan belog ni ngan laki dia la haha...
kalo gadoh versi gurau memang ala2 diorang ni gadoh..
haha nak jugak same ngan diorang plak ye...

malam ni sambung lagi.. tak sabar nak tengok
ape sambungnnya plak malam ni....
hurmm machonye amir asyraf tuuu...heheh...
eh kabe sket encik bert.. anda isteri oranggg...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

K O R I E said...

oit, ada ek.. haha.. klakar ^^

Miss Nadya said...

nad tak dapat tengok malam tadi..nmpk gayanya tunggu u tube ler..:D

Diana @ bilakukatacinta said...

mlm td tak dpt nk tengok..hubby tengok bola lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...