Bukan Blog Kamu: Cara untuk mengangkang dengan besar

Thursday, February 9

Cara untuk mengangkang dengan besar




kahkahkahkahkah....... itu pun nak carikkk kaaa hahaaha...






dah lama saya tak buat analisa.. tiba2 rajin plak nak buat
analisa untuk belog ini.. sekali boleh bikin gua gelak plak haha..






okey memang saya nak ngaku saya pernah buat cerita
pasal kangkang2 nih haaa... tu pasal pencari keyword itu
boleh tersesat lagi menyesatkan sampai di blog ini.. hihi...

dengan baik hatinya saya hari ini saya nak kasik tips...


ataupun untuk menjawab pertanyaan pencarik itu...


sila terjah kedua-dua link itu untuk mencari jawapan anda..
hanya itu sahaja yang boleh saya bantu....sekiannnnn!!!






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

budak penjara said...

kangkang cam gmbr motor tu pn best gak kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...