Bukan Blog Kamu: Cuti 4 hari lagi ape bikin???

Saturday, February 4

Cuti 4 hari lagi ape bikin???

bahagia untuk orang yang bekerja cuti 4 hari lagi ye?
untuk saya yang tidak bekerja ni cemana plak??
kasik saya cann kasik saya peluang kasik saya can untuk buktikan..
dah macam promo iklan raja lawak plak dah...

hari sabtu duduk rumah je la kot.
takpun lepak umah mak mentua ramai sket.. baru meriah..
cik asven hantar budak merentas desa peringkat daerah plak..
hari ahad plak cik asven ajak training bowling secara berjemaah..
ohooii saya ngikot sajeee.. suke main bowling walopon
tak penah dapat nak kalahkan dia tu hahaha..
tapi saya bilang dengan syarat pas main nak ajak karoke lagi..
sebabnya selasa ada tonemen boleng plak di ipoh...
wajib pegila sebagai peneman tegar..
boleh bergonjeng lagi di ipoh...

bila asyik ulang alik ipoh yang makan masa sejam tu..
lelame rase dekat je nak pegi ipoh...
anda-anda ape bikin cuti2 ni...
lepak2 saje kat umah atau jenjalan...
mesti ramai yang balik kampung kan...

saya balik hujung bulan 2 nanti di negeri sembilan..
memandangkan adik saya nak bertunang plak..
merangkap saya jadik mak handamnya nanti...
kasik jahanam la itu muka beliau saya kerjakan ahhaha...
gelak jahat sket arrk ark ark ark...

lame dah tak ngandam2 ni.. dah amik kelas mekap tah bape kali..
cuma kelas pro lagi belum masuk and ambik sijil pro plak...
Insyallah akan di usahakan lagi ke kelas mekap yang pro...
bleh buat part time.. customer ade sesaje..
cume saya yang tolak sebab tak yakin lagi ehhehee...

ha okelah sekian sahaja coretan hari jumaat malam sabtu..
pasni nak layan raja lawak plak... pissssyooooooooo...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

1 2 ORANG KATA:

azzey said...

slm. dh lm akak x jenguk sini ; spi awak dh kawen pon x tau...anyway....enjoy ur life yeah...

* btw sker gbr awak kt atas tu...tudung n orgnya npk sweet je...*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...